IMOLA-4060 Sistem alınır mı

filozof70

80+
Reaksiyon skoru
6
Hocam bütçem 20bin ile 25bin arası. 1080p de bana en yüksek fpsi verecek sistemin bu olduğuna karar verdim
İşlemci soğutucusu ile 24k falan denk geliyor. Bunu da örnek olarak atıyorum arkadaşlar yine yardımcı olur. Amd ekran kartı almaya sıcak değilsen 4060 yerine 5060 tabii ki daha mantıklı olucaktır.

İşlemci soğutucusu ile 24k falan denk geliyor. Bunu da örnek olarak atıyorum arkadaşlar yine yardımcı olur. Amd ekran kartı almaya sıcak değilsen 4060 yerine 5060 tabii ki daha mantıklı olucaktır.
Hayır hocam aksine amd tarafına ucuz olduğu için daha sıcağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu sistemi de gördüm fakat 5060 ile r5 5600 yorabilir diye düşündüm

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu sistemi de gördüm fakat 5060 ile r5 5600 yorabilir diye düşündüm
Kasayı Bitfenix, soğutucuyu 11 TL fark ile kule tipi yap. İsterseniz monitör vb. de önerebiliriz.

Kasayı Bitfenix, soğutucuyu 11 TL fark ile kule tipi yap. İsterseniz monitör vb. de önerebiliriz.
Evet bu sistem çok daha iyi aradaki 3 bin tl ye değer. Hocam monitör için aslında olabildiğince ucuz olması önmeli. 24 inc, 160-200 arası Hz, IPS olması yeter. İkinci el de olur.

Bir de bu sistemde 1080p monitör kullanırsam darboğaz yapmaz mı cs2 gibi oyunlarda

Geri