İmzabilgisayar güvenilir mi??

-CrawL

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,180
10Tl ye İşlemci satıyor çalışıp çalışmadığı benim için önemli değil Anahtarlık yapmak için alcam güvenilirmidir?

Site arayüzünde şirketin veyahut sitenin hiç bir açıklama hakkımızda kısmı bulunmuyor. Ben tavsiye etmiyorum açıkçası.

Site arayüzünde şirketin veyahut sitenin hiç bir açıklama hakkımızda kısmı bulunmuyor. Ben tavsiye etmiyorum açıkçası.
burdan alsam?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hiç duymadım.
https://www.gittigidiyor.com/bilgis...O2nrXSDP7yz5Q8yx_xprqlVxnADRpTucaAtODEALw_wcB burdan alsam? çalışıp çalışmadıgı hıc onemlı degıl köşesini delip anahtarlık yapıcagım

212 sipariş almış satıcı ve %95 olumlu puanı var. Alabilirsiniz diye düşünüyorum ama elden alma imkanınız varsa daha mantıklı bir süreç olur.

212 sipariş almış satıcı ve %95 olumlu puanı var. Alabilirsiniz diye düşünüyorum ama elden alma imkanınız varsa daha mantıklı bir süreç olur.
bi bakayım letgodan 10-15 tl işlemci varsa alırım

bi bakayım letgodan 10-15 TL işlemci varsa alırım
geçen tanesi 10Tl den İnteller görmüştüm

10Tl ye İşlemci satıyor çalışıp çalışmadığı benim için önemli değil Anahtarlık yapmak için alcam güvenilirmidir?
Büyük ihtimalle elden Alırım herhalde alınca anahtarlık yapma rehperi açıcagım :)

Ürünü gitti gidiyor'dan aldığın sürece sıkıntı yaşamazsın en kötü iade edersin olur biter alırken sanal kart kullan ne olur ne olmaz

Geri