İmzalı Messi topu kazandım

Buraya yazsın o zaman.
üfffff amma boş yaptın be birader neyin boşu anlamıyorum kardeşimiz sevincini bizle paylaşmış ne güzel işte

Şansa bak bana da imzalı top vermişlerdi el imzası ama bizim beden hocası plastik topu imzalayıp vermişti küçükken sevinmiştim :/

Şu an çok heyecanlandım :))))
Peki sizce ıslak imzalı mı yoksa fabrikasyon imzalı mıdır? Ruffles ve Pepsi'nin ana sponsoru olduğu aklıma geldikçe kafayı yiyiroum ama
Kardeş aklın varsa satarsın o topu
Sen ne yapacan imzalı topu
Git market ten 6 TL ye kames al oyna işte :D top topdur
Ölüsü 50k Euro 515k para yapıyor türk lirasıyla daha fazlasına bile gider

Kardeş aklın varsa satarsın o topu
Sen ne yapacan imzalı topu
Git market ten 6 TL ye kames al oyna işte :D top topdur
Ölüsü 50k Euro 515k para yapıyor türk lirasıyla daha fazlasına bile gider
hahahahahha kesinlikle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şansa bak bana da imzalı top vermişlerdi el imzası ama bizim beden hocası plastik topu imzalayıp vermişti küçükken sevinmiştim :/
o da güzel be :))

ZEWNGİN OLMAK

Agab böyle şansım olmadığı için üzülüyorum bazen
Hocam yorumunuzun fotoğrafını atarmisiniz

üfffff amma boş yaptın be birader neyin boşu anlamıyorum kardeşimiz sevincini bizle paylaşmış ne güzel işte
Sevincini öbür konuda paylaşsın. Spam konu yasak, üstelik bunu ben değil kurallar söylüyor. Etkileşim almamışmış, yükselt butonu var?

Sevincini öbür konuda paylaşsın. Spam konu yasak, üstelik bunu ben değil kurallar söylüyor. Etkileşim almamışmış, yükselt butonu var?
Ya kardeş sabahtan beri ne boş yaptın ya
Adam 500k para kazandı sevincini paylaşmış ne olacak

Arkadaş diğer konuyu konu dışına açmış ana sayfada göremeyince buraya açmıştır büyük ihtimalle

Cidden 500K olduğunu sanacak kadar bilgisiz misiniz? Cidden komik. O imzalar fabrikasyon zaten. :D
Islak imza olsa direkt silinmez mı zaten

IMG_2390.PNG

telefonum eski olduğu için kullanıcı adımı karalamayı beceremedim umarım bunda da bir sakınca yoktur

Ekler

• IMG_2391.PNG
    IMG_2391.PNG
    152 KB · Hit: 66
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,807
Üyeler
183,468
Son üye