Neler Yeni

İnanç Olarak Çıkmazda Olmak

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,184
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Konuda yazıyor ama, okumadım. Fakat az çok içinde yazanları biliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam somut bir kanıt gösterirmisiniz? Merak ettim sadece.
Pardon orayı görmemişim sana tavsiyem üç kutsal kitabı oku. :)

SECTOSS

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,124
İsim
Halit Efe Kaplan

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Sadece fikir sahibi olmak için hocam
İnanmayanlar seni inançsızlığa, inanlar inançlılığa çeker. Bu böyledir, orda bu yazıyor, burda bu yazıyor derler. Günümüzdeki din, mevcut yönetimin gücüyle insanlar tarafından değersizleştirildi, her şeye bulaştırıldığı için fakat siz kendi inancınızda yine birilerin fikirlerine, yorumlarına bakarsanız yine doğru yolu bulamazsınız.

Eline kitabı alıp okumadıktan sonra bir anlamı yok, ha okurken de o kavramlara hakim olmak gerekiyor. Sen bir İngiliz kitabı da okusan kelimelerin anlamlarını bildiğince çevirsen farklı bir anlam, onların kendi içerisinde kullandığı anlam vardır o zaman farklı bir anlam çıkar.

Yani bu yüzden, okusan da yetmeyebilir :)

Bak bu konuda bile Atatürk'ten birbirine girdiler :) Yani bu yüzden cevabı forumlarda veya videolarda aramak çok doğru değil.

Turkmemo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Mehmet Fatih EFE
Profil resmini değiştir, kafandaki saçma düşünceleri at ve şehadet getirip yoluna bak.
Sizi çok kınıyorum ve çok öfkelendim, adam kendi içinde büyük bir yol ayrımına girmiş, dünya ve ahiretini için çok önemli bir soru soruyor, müslüman olmak için açık kapı arıyor yazdığız şeye bakın sadece dinden soğtuyorsunuz.

SECTOSS

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,124
İsim
Halit Efe Kaplan

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Konuda yazıyor ama, okumadım. Fakat az çok içinde yazanları biliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam somut bir kanıt gösterirmisiniz? Merak ettim sadece.
Kaan somut bir kanıt olmadığı gibi bilimsel veriler ile çelişen bir kutsal kitaplar topluluğu var. Bunların yaptığı kitap ve peygamberleri aradan çıkartıp deizmin tanrısı ile semavi din tezleri öne sürmek. Daha açık bir ifade ile bir tanrının varlığı kanıtlanmış olsa bile bu İbrahimi dinlerin tanrısı olmuyor.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,465
İsim
Oğuz

dostveviski

80+ Bronze
kaç tane din var hangi birine inanıcan. Yaratıcının varlığını kabul et. Enerjini ve aklını daha işe yarar şeylere yor. Geleceğin ve iş hayatın gibi...

Mesut Yılmaz

80+ Bronze
Eğitimden kastın bir çocuğu kamalist yetiştirmek mi?
Onu sevmemek, vatanımı terk etmemi gerektirmiyor.
Vatan Başka Kemal Paşa gibi pek çok Paşa olmadan neyle kurtarılacaktı? Her millet ülkeni işgal etmişti.
Madem cihat için savaçıyordunuz ingilizler ülkeyi basarken nerdeydiler o şeyhler?

Top Bottom