Pardon orayı görmemişim sana tavsiyem üç kutsal kitabı oku.Konuda yazıyor ama, okumadım. Fakat az çok içinde yazanları biliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam somut bir kanıt gösterirmisiniz? Merak ettim sadece.
Pardon orayı görmemişim sana tavsiyem üç kutsal kitabı oku.Konuda yazıyor ama, okumadım. Fakat az çok içinde yazanları biliyorum.
ölünün arkasından konusmak kolaydır kolaysa canlı kanlı ıken konusursunKorkmamı gerektirecek bir durum yok.
İnanmayanlar seni inançsızlığa, inanlar inançlılığa çeker. Bu böyledir, orda bu yazıyor, burda bu yazıyor derler. Günümüzdeki din, mevcut yönetimin gücüyle insanlar tarafından değersizleştirildi, her şeye bulaştırıldığı için fakat siz kendi inancınızda yine birilerin fikirlerine, yorumlarına bakarsanız yine doğru yolu bulamazsınız.Sadece fikir sahibi olmak için hocam
Senin profil resminde de kendi beynin varProfil resmini değiştir, kafandaki saçma düşünceleri at ve şehadet getirip yoluna bak.
korkudan kaçacak yer ararlarölünün arkasından konusmak kolaydır kolaysa canlı kanlı ıken konusursun
Eğitimden kastın bir çocuğu kamalist yetiştirmek mi?Neden acımayayım?Eğitememișler seni.Ataya laf edip onun kurduğu cumhuriyette yașamak da ayrı bir ironi.Suudi arabistana din kardeșlerimizin yanına defolup gidebilirsin bro.
Sizi çok kınıyorum ve çok öfkelendim, adam kendi içinde büyük bir yol ayrımına girmiş, dünya ve ahiretini için çok önemli bir soru soruyor, müslüman olmak için açık kapı arıyor yazdığız şeye bakın sadece dinden soğtuyorsunuz.Profil resmini değiştir, kafandaki saçma düşünceleri at ve şehadet getirip yoluna bak.
korkudan klozet deliğine düşüp yüzer bu sefer hocamkorkudan kaçacak yer ararlar
Kaan somut bir kanıt olmadığı gibi bilimsel veriler ile çelişen bir kutsal kitaplar topluluğu var. Bunların yaptığı kitap ve peygamberleri aradan çıkartıp deizmin tanrısı ile semavi din tezleri öne sürmek. Daha açık bir ifade ile bir tanrının varlığı kanıtlanmış olsa bile bu İbrahimi dinlerin tanrısı olmuyor.Konuda yazıyor ama, okumadım. Fakat az çok içinde yazanları biliyorum.
Profil resminle inancını belirtmişsin galiba, boş.Profil resmini değiştir, kafandaki saçma düşünceleri at ve şehadet getirip yoluna bak.
onlara kanazilasyondan daha kötüsü lazım ama kurallar varkorkudan klozet deliğine düşüp yüzer bu sefer hocam
Vatan Başka Kemal Paşa gibi pek çok Paşa olmadan neyle kurtarılacaktı? Her millet ülkeni işgal etmişti.Eğitimden kastın bir çocuğu kamalist yetiştirmek mi?
Onu sevmemek, vatanımı terk etmemi gerektirmiyor.