Kaan ÇABUK
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bide böyleleri daha çok dinden uzaklaştırıyorİşte bir yunan
Bide böyleleri daha çok dinden uzaklaştırıyorİşte bir yunan
Senden daha Türk'ümdür eminim.İşte bir yunan
Anası babasının böyle yetiştirmiş olması daha muhtemel.Hani insan ortaokulda ki inkılap dersiyle bile az çok Atatürk hakkında düzgün fikirler edinebilir de seni eğitememișler.Anana babana acıyorum dostum.
Profil resmini değiştir, kafandaki saçma düşünceleri at ve şehadet getirip yoluna bak.
Yeterince biliyorum neler yaptığını. Kimseye acımana gerek yok.Hani insan ortaokulda ki inkılap dersiyle bile az çok Atatürk hakkında düzgün fikirler edinebilir de seni eğitememișler.Anana babana acıyorum dostum.
adama profılını degiş dedin şimdi profılı degişen kimYeterince biliyorum neler yaptığını. Kimseye acımana gerek yok.
Lazım değil.al sen şunu bi
doğru korkuyorsun yüzme hocandan ceza verir diyeLazım değil.
Korkmamı gerektirecek bir durum yok.doğru korkuyorsun yüzme hocandan ceza verir diye
Korkmamı gerektirecek bir durum yok.
Neden acımayayım?Eğitememișler seni.Ataya laf edip onun kurduğu cumhuriyette yașamak da ayrı bir ironi.Suudi arabistana din kardeșlerimizin yanına defolup gidebilirsin bro.Yeterince biliyorum neler yaptığını. Kimseye acımana gerek yok.
bi adam bu kadar mı mükemmel olur bizde de var lider bunu görünce ne kadar melek olduğunu görebiliyorum (şeytanda melek)al sen şunu bi