Neler Yeni

Yardım İnanılmaz Ses Çıkarıyor Seagate Barracuda 2 TB

-Yec

80+ Bronze
Seagate 2 TB Barracuda Hdd var elimde müzik vs. dinlerken bile ses yaptığını duyuyorum, inanılmaz ses yapıyor. Katlanılmayacak düzeyde. Ürünü de Mediamarkt'dan aldım garantiye versem sorun yok diyip yollarlar 1 ayım boşa gider diye vermek istemiyorum. Bu seagate hddler bu kadar ses yapması normal mi? Wd blue almıştım o da kafa atma sorunlu gelmişti.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de aniden TRRRRRRRR diye ses çıkarttı geçen.

YiğitAysul

80+ Silver
Seagate 2 TB Barracuda Hdd var elimde müzik vs. dinlerken bile ses yaptığını duyuyorum, inanılmaz ses yapıyor. Katlanılmayacak düzeyde. Ürünü de Mediamarkt'dan aldım garantiye versem sorun yok diyip yollarlar 1 ayım boşa gider diye vermek istemiyorum. Bu seagate hddler bu kadar ses yapması normal mi? Wd blue almıştım o da kafa atma sorunlu gelmişti.

Pek bilgim yok HDD lerle ama kesinlikle öyle sesler çıkarmamasini gerekir diye düşünüyorum

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Muhtemelen sorunlu. Ben de aynı modeli kullanıyorum aksine tık yok. HDDlerden ses çıkar ama genellikle yükteyken olur. O kadar da çok çıktığını görmedim. Garanti yolu gözüküyor gibi.

-Yec

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Muhtemelen sorunlu. Ben de aynı modeli kullanıyorum aksine tık yok. HDDlerden ses çıkar ama genellikle yükteyken olur. O kadar da çok çıktığını görmedim. Garanti yolu gözüküyor gibi.
Bir kaç kişi daha gördüm tık çıkartmıyor diye, oyun oynarken vs. bile duyuyorum. O kadar ses olmasa yeter benim için. Teşekkürler.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

Seatools ile diski test edin. Testi geçemezse bir sorun var demektir. Garantiye göndermeniz gerekir. Sayfanın altında nasıl test yapıldığını anlatan video var.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: -Yec

-Yec

80+ Bronze
Benim ürünümde öyle bir sorun yok. Sizin ürün sorunlu. Sanırım gelirken sallanmış.
Tamamdır hocam, benim bu bahtım ne olacak. Wd blue aldığımda da kafa atma sorunlu geldi. Bıktım artık hocam.

Seatools ile diski test edin. Testi geçemezse bir sorun var demektir. Garantiye göndermeniz gerekir. Sayfanın altında nasıl test yapıldığını anlatan video var.
Tamamdır hocam deneyip aktaracağım size.

-Yec

80+ Bronze
1622792704194.png

Hocam bunlardan hangisi acaba? Bir de arkada bir şey yükleniyorken yapsam bir şey değiştirmez değil mi?

tccc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
mmzmz
aynısnı bende kullanıyorum hiçbir sıkıntı yok bizzat git anlat ne sıkıntı olduğun ısrar et yapsınlar

• Beğen

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
  • Beğen

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Açtığım anda mavi ekran yedim hocam

Ne yapmalıyım hocam? Mavi ekran yedim bir daha deniyeyim mi?
Bruh.
Tekrar dene mavi ekran yersen bu sürümde sorun var demektir.

Yine yersen bu sefer HDD'in sesini kaydet ve seri no'sunu kaydet. Garantiye gönder, sorun yok derseler THH'ye başvurabilirsiniz.

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,148
Üyeler
165,936
Son üye
Cemals28
Top Bottom