Yardım Inca Çark ile IKG-451 RGB Kazandım Yardım!

programı silsek hala risk teşkil eder mi? bende kazandım aynı klavyeyi ancak şüpheleniyorum.
Ya hocam zaten wpsi idi ig idi Facebook idi kısaca zucker topluyor tüm verileri ben sıkıntı olacağını düşünmüyorum gönderirlerse süper olur ama

Ya hocam zaten wpsi idi ig idi Facebook idi kısaca zucker topluyor tüm verileri ben sıkıntı olacağını düşünmüyorum gönderirlerse süper olur ama
ne bileyim gözümde yasal olmayan şeyler canlanıyor bilmediğimiz bir program bize 450tl değerinde klavye veriyor neden bunu sorguluyorum

ne bileyim gözümde yasal olmayan şeyler canlanıyor bilmediğimiz bir program bize 450tl değerinde klavye veriyor neden bunu sorguluyorum
Hocam daha önce bir sürü kişiye gönderim sağlamışlar, ayrıca indirdiniz artık geri dönüşü yok ki mark bunu yasal yoldan yapıyor ancak o kadar da kötü düşünmeyelim markalar bu tarz (+rep kazanmak için) hediyeler dağıtıyor her ne kadar bunun maliyeti çok olsa da en azından düzgünce hakkıyla çıkaranlara ve mail gönderdiklerine gönderirler diye düşünüyorum çıkaranların yarısı spam yaparak çıkardı temp mail VPN deneyerek

+1

Bu kadar tedirgin olmanızı gerektirecek bir durum yok.
Ben kişisel olarak rahatsız hissedeceğim durumdan bahsettim.
Bunu şey gibi düşünebilirsiniz;
- Ben hediye kazanabileceğiniz bir uygulama yapıyorum, telefonunuzdan bilgi topluyor.
Bu düşünce beni rahatsız ederdi. Anlattığım da buydu zaten.
Kullandığınız 10 uygulamanın 9'u zaten veri topluyor, anonim değilsiniz yani.

Hediyenizi aldıktan sonra rahatsızlık duyarsanız, silersiniz hepsini.

+1

Bu kadar tedirgin olmanızı gerektirecek bir durum yok.
Ben kişisel olarak rahatsız hissedeceğim durumdan bahsettim.
Bunu şey gibi düşünebilirsiniz;
- Ben hediye kazanabileceğiniz bir uygulama yapıyorum, telefonunuzdan bilgi topluyor.
Bu düşünce beni rahatsız ederdi. Anlattığım da buydu zaten.
Kullandığınız 10 uygulamanın 9'u zaten veri topluyor, anonim değilsiniz yani.

Hediyenizi aldıktan sonra rahatsızlık duyarsanız, silersiniz hepsini.
Silmek her ne kadar ise yaramasa da 😄
Arkadaşlar çoğumuzun telefonunda özel şeyler var ancak bunu zaten kullandığınız uygulamaların en az yarısı biliyor kontrol edebiliyor gidiyorsa bari Türkler baksın benim içim rahat telefona virüs yüklese o da farkedilirdi içiniz rahat olsun yani Bir şey olmaz kolay kolay
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gidip fotoğraflarınızı darknette falan paylaşmazlar

Bende kazandım bilgilerimin alınması gram umrumda değil zaten almayan kalmadı ki.
+99 ya zaten öyle yansın bu Dünya zaten mark tüm fotoları alıyor arkadaşlar bari bırakın da biraz biz para kazanalım

Bence maks 1 aya biter ama isimlerini sağlam duyurdular

Arkadaşlar VPN açtım ve Tempmail ile fake mail açtım ilk deneyişimde 600 TLlik klavye çıktı fakat şöyle bir not koymuşlar:
Sistemde kayıtlı e-posta adresiniz ile bilgileriniz göndermeniz gerekmektedir aksi takdirde hediye gönderimi yapılmayacaktık.
Bu maili ben açmadığım için hediyeyi alamayacak mıyım yani?
Kabul edilmeyebilir

• Beğen
Reaksiyonlar: baid
Geri