Yine 2. yi seçerim. 1. olan .ok dandik duruyor nedense.Mousepad'ım var hocam, işe o açıdan bakarak söyleyin.
Anladım hocam, teşekkürler.Yine 2. yi seçerim. 1. olan .ok dandik duruyor nedense.
Teşekkürler, hiçbir tuş basım sorunu, tuş soyulması vesaire sorun yaşamadınız değil mi? Çünkü aldığım en son klavye bu vakadan dolayı iade edildi.Ben 2. yi kullanıyorum, 4 Senedir benimle ve herhangi bir sıkıntısı yok. Ama pek bir şey bekleme.
X tuşunun çeyreği yok sadece o kadar.Anladım hocam, teşekkürler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkürler, hiçbir tuş basım sorunu, tuş soyulması vesaire sorun yaşamadınız değil mi? Çünkü aldığım en son klavye bu vakadan dolayı iade edildi.
Teknosa mobilde sanırım babamın bir indirim gibi bir şeyi mevcut, bir de yakınımızda var hocam. O yüzden oradan alıyorum. Yoksa MS1001 ya da MS1002 ile KB487L modelini alacaktım.X tuşunun çeyreği yok sadece o kadar.
Mümkünse bunları alın ama:
![]()
GameNote MS814 Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote MS814 Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote MS814 Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 396,17 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Redragon Xenica Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon Xenica Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Redragon Xenica Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com