Benim oldu da hem sorun yaşadım hem de Red switche pek ısınamadım Brown çok daha iyi olurGelirse en mutlu ben olucam glb hiç mekanik klavyem olmadı
Gönderirler ancak haftaya oranlar çok düşer görürsünüzbana gelmeyecek gibi hissettiriyor hani şapka kupa falan tamam da bu kadar mekanik klavyenin masrafı çok olmaz mı sırf bir reklam uğruna
Klavyeyi al kullan. Beğenmezsen satarsın.Red veya Blue Outemu olsaydı ele geçirdiğim gibi satardım ancak Brown. Hangi switch markası bu? Bilinen problemi var mı? Kötü yorum göremedim yorumlar hep çok iyi zaten Brown switch istiyordum kaliteli bir şeyse elde tutacağım.
İnca alınmaz diyecekler demesinler lütfen
Bir sorun var ama hayırlısı umarım bazı kişilere gönderirlerArkadaşıma denettim ve tek denemede bu klavyeyi kazandı
Aaa benim bilgisayar bozuk gelsede kullanamıyacağım sad26 kere deneyen bana gönderilmezse olay çıkarırım
Bu hafta gönderip oranları %1e falan çekecekler muhtemelen
Outemu switch knk bu arada bana da o cıktı da knk cıkan herkese yolluyorlarmıRed veya Blue Outemu olsaydı ele geçirdiğim gibi satardım ancak Brown. Hangi switch markası bu? Bilinen problemi var mı? Kötü yorum göremedim yorumlar hep çok iyi zaten Brown switch istiyordum kaliteli bir şeyse elde tutacağım.
İnca alınmaz diyecekler demesinler lütfen
Content switch kullanan birisi content demiştiÖrgü kablo yazıyor epey'de AydınSahin'de Outemu switch dedi.
Content switch kullanan birisi öyle demiştiÖrgü kablo yazıyor epey'de AydınSahin'de Outemu switch dedi.