KeReM 1963
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 8,759
İnca nın mailine direk yanıt verdim.hocam siz nereye e mail attınız
İnca nın mailine direk yanıt verdim.hocam siz nereye e mail attınız
[email protected] bu adrese atmanız lazımdı hocamİnca nın mailine direk yanıt verdim.
Peki şimdi tekrar mail göndersem kabul olur mu ?[email protected] bu adrese atmanız lazımdı hocamAlıntıyı görüntüleburadandahediyeden kar ediyorlar
1hafta süresi var eğer posta salı geldiyse e posata gönderinPeki şimdi tekrar mail göndersem kabul olur mu ?
Son günü ne ?
E iyide attıkları mailde geri dönüş yapmamız gerektiği yazılmış , şu mail adresine mail atın yazmamışlar1hafta süresi var
hocam aldatmacası o zaten ama bekleyin daha 6 gün süresivar kargoya verilmesininE iyide attıkları mailde geri dönüş yapmamız gerektiği yazılmış , şu mail adresine mail atın yazmamışlar
Şimdi sövücem ama hazır Gold olmaya az kalmışken ban yemiyelim. Ne aldatmacası bu ya , hediye kazandık gönderin işte.hocam aldatmacası o zaten ama bekleyin daha 6 gün süresivar kargoya verilmesinin
hocam belkii kabul ederler bekleyin daha süresi var kargolamanınŞimdi sövücem ama hazır Gold olmaya az kalmışken ban yemiyelim. Ne aldatmacası bu ya , hediye kazandık gönderin işte.