Avolay
80+ Gold
İsim, adres, telefon noBilgi olaraktan sadece adres mi istiyorlar yoksa başka bilgiler vermek gerekiyor mu
İsim, adres, telefon noBilgi olaraktan sadece adres mi istiyorlar yoksa başka bilgiler vermek gerekiyor mu
Tamamdır sağolasın kankaİsim, adres, telefon no
Bana da mail gelmedi hala size geldi mi?Aynen.
Kazandım ama tebrik maili gelmedi :C
Ben telefonumdan tekrar çevirdim ama mobil veriden, İP adresi farklı oldu ve mail hesabıma tebrik maili geldi.Bana da mail gelmedi hala size geldi mi?
İlk klavye? Birden fazla deneyip maksimum alabileceğiniz klavyeyi almaya çalışıyorsunuz herhalde umarım ipden bulurlar da alamazsınız eğer böyle yapıyorsanızBen telefonumdan tekrar çevirdim ama mobil veriden, İP adresi farklı oldu ve mail hesabıma tebrik maili geldi.
Ama hala ilk çıkan klavyenin tebrik maili gelmedi
2 klavye almaya çalışmıyorum, zaten aynı adresi 2 defa verince yollamazlar.İlk klavye? Birden fazla deneyip maksimum alabileceğiniz klavyeyi almaya çalışıyorsunuz herhalde umarım ipden bulurlar da alamazsınız eğer böyle yapıyorsanız
Zaten eğer varsa dedim2 klavye almaya çalışmıyorum, zaten aynı adresi 2 defa verince yollamazlar.
İlk mailime tebrik maili gelmedi ben de telefonumdan yaptım buna geldi.
İlkinin de Whatsapp mesajını attım. Eğer ona sistemden kaynaklı bir sorundan dolayı gelmezse 2. kez kazandığım klavyeyi farklı bir telefon numarasından talep edeceğim.
2 tane klavye alma durumu yok.
uygulama yeni değil ki 1.5 hafta oldu neredeyse ama yinede şüphelenmiyor değilim.Beyler bence bug var ama ben sildim uygulama falan virüs falan korkusuyla em kötü 1 2 güne ne olduğu çıkar ortaya
Ben de mobil veriden actim ama uzgun surat geldi umarim ilk hesaba mail gelirBen telefonumdan tekrar çevirdim ama mobil veriden, İP adresi farklı oldu ve mail hesabıma tebrik maili geldi.
Ama hala ilk çıkan klavyenin tebrik maili gelmedi
Umarım hocam. Ailenizden birinin telefonundan kendi mobil verisinden de deneyebilirsiniz.Ben de mobil veriden actim ama uzgun surat geldi umarim ilk hesaba mail gelir
Tesekkurler hocam mail isin olmazda deneyebilirimUmarım hocam. Ailenizden birinin telefonundan kendi mobil verisinden de deneyebilirsiniz.