PowerColor 9070 XT ile yaşadığım süreç

Burada tek problem sizsiniz ve üşengeçliğiniz. Herkes üzerine düşeni yapmış bir sorun göremiyorum. Bahsettiğiniz markalarında sizin onayınıza ihtiyacı yok. Geçmiş olsun.

Ayrıca son bu sinerji olayları yüzünden oradan alışveriş yapmıyorum bilginiz olsun. Ama haklının hakkını vermek lazım.

teknoloji işi sans işi sana böyle mal gelmiştir ama powercooler a laf atmak şaçma olmuş sana denk gelen fabrika hatalı mal gelmiştir zaten firma hatalı oldugunu anlayıp iade vermiştir
PowerColor cuvalladı hocam biraz araştırın benim konuyla ilgili igors lab falan araştırma yaptı bu konu hakkında redditde vs postlar gördüm.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Adam böyle bir konu açmış ama modeli yazmak aklına gelmemiş, çok değişik kafalar çoook.

Ayrıca senin problemin kaynağı zaten ekran kartın değil, sinerjiden ürün alman, bu firma kutusu açılmamış ürüne bile cayma hakkı kullandırmayan bir firma, işiniz düştüğünde nasıl muamele göreceğinizi siz düşünün artık.
Hellbound olması lazım beyaz versiyon. Yazmayı unutmusum bu kadar abartmanıza gerek yoktu.

Zor bir süreci geride bıraktın dostum şimdi 5070 Ti zamanı.
9. Aya kadar ekran kartı almayı rafa kaldırdım gibi duruyor.

mesela şuanda gigbayt kartlarda termal akma sorunu var bu gigabayt ürünleri çöp yapmaz fabrikada hatalı üretilmiş revizyon gelir zaten ama direk amd çöp powercooler çöp demek hata aynı kartı alıp sorunsuz kullanan dünya adam var sonuçta
Benim gibi sorunları yasayanları gördüm dedigim gibi

Şans işi bu işler asus rog ta alsan çıkar içinden önemli olan paranı geri almış olman marka içine sinmiyorsada başka markaya yönelirsin
Banka hesap bilgileri istediler ilettim muhtemelen pazartesi işleme alırlar gelmedi para daha.

Geri