banada tek tik geldi mailde geldi bakacağız artıkBana mail vs. her şey geldi hepsini yaptım da wp üzerinden mesaj atıyorum tek tik olarak gözüküyor, normal mi ?
WhatsApp da pazar günü mesajlara bakmiyolar diye biliyorumBana mail vs. her şey geldi hepsini yaptım da wp üzerinden mesaj atıyorum tek tik olarak gözüküyor, normal mi ?
banada çıktı ama mail de geldi spam klasörüne bakın belki orya gelmiş olabilirAynen.
Kazandım ama tebrik maili gelmedi :C
Hocam her yeri kontrol ettim ama tebrik maili hala gelmedi.banada çıktı ama mail de geldi spam klasörüne bakın belki orya gelmiş olabilir
bilmiyorum ben ilk defa çevirdim bugün klavye geldi sonra maile baktım tebrikler kazandınız diye de mail geldi.Hocam her yeri kontrol ettim ama tebrik maili hala gelmedi.
Ama telefodan, mobil veriden, bir kez daha çevirdim yine klavye geldi. Tebrik maili de atıldı. Eğer ilki olmamışsa 2. çıkanı talep edeceğim.
Bişey sorcam bana klavye çıktı kardeşime mouse acaba size 2 ürün olmaz diyip iptal ederlermi ? Aynı adres çünkü.İlk klavye? Birden fazla deneyip maksimum alabileceğiniz klavyeyi almaya çalışıyorsunuz herhalde umarım ipden bulurlar da alamazsınız eğer böyle yapıyorsanız
hocam adres değiştirin geleceği zaman o gün o adreste beklersiniz babanızın annenizin işyeri, akrabanızın evi de olurBişey sorcam bana klavye çıktı kardeşime mouse acaba size 2 ürün olmaz diyip iptal ederlermi ? Aynı adres çünkü.
Bir sorun olurmu kihocam adres değiştirin geleceği zaman o gün o adreste beklersiniz babanızın annenizin işyeri, akrabanızın evi de olur