Akın Taşkan
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Hocam bana çıkalı 45 dk oldu maile f5 atmaktan kolum koptu ama hala gelmedi :CTam saatini bilmiyorum fakat 5 10 dakika sonra falan.
Hocam bana çıkalı 45 dk oldu maile f5 atmaktan kolum koptu ama hala gelmedi :CTam saatini bilmiyorum fakat 5 10 dakika sonra falan.
Tammamen aynı şekilde bana da e-posta geldi, umarım ikimize de gelir Furkanım, klavyem bozuk tak çıkar yapmaktan ciğerim solduEvet, geldiAlıntıyı görüntüle
Hocam mesajı tebriklerden itibaren seçip aşağı kaydırın, beyaz temada olduğu için öyleBanada klavye çıktı, mail geldi ama ürün ismi yazmıyor.
Alıntıyı görüntüle
Evet o yüzdenmiş Teşekkürler.Tammamen aynı şekilde bana da e-posta geldi, umarım ikimize de gelir Furkanım, klavyem bozuk tak çıkar yapmaktan ciğerim soldu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam mesajı tebriklerden itibaren seçip aşağı kaydırın, beyaz temada olduğu için öyle
Umarım gelir hocam size de, tek korktuğum nokta gelip gelmemesi. Gelmese de kaybedecek bir şey yok açıkçası benim açımdan.Hocam bana çıkalı 45 dk oldu maile f5 atmaktan kolum koptu ama hala gelmedi :C
Çaktırmayın bende de o sorun var dark tema yapamadım bir türlü şu gmail iEvet o yüzdenmiş Teşekkürler.
Umarım gelir hocam size de, tek korktuğum nokta gelip gelmemesi. Gelmese de kaybedecek bir şey yok açıkçası benim açımdan.
Peki şimdi ben PC'den çevirdim. Telefonun mobil verisinden tekrar çevirebiliyor muyum?
Basit şeyleri göndermişler. Kupa, tişört gibi. Ama bu klavye pahalı ve çok kişiye çıktı. Umarım gelir.Umarım gelir hocam size de, tek korktuğum nokta gelip gelmemesi. Gelmese de kaybedecek bir şey yok açıkçası benim açımdan.
Valla ben hevesimi kaybederim fen hypelandım bari mail gönderdiklerine göndersinlerUmarım gelir hocam size de, tek korktuğum nokta gelip gelmemesi. Gelmese de kaybedecek bir şey yok açıkçası benim açımdan.
Hocam çıktı ise çevirmemenizi öneririmPeki şimdi ben PC'den çevirdim. Telefonun mobil verisinden tekrar çevirebiliyor muyum?
kaç günde geldi?Merhaba arkadaşlar bu incanın çarkından kazandığım ürün gerçekmiş ve ürün elime ulaştı bu kampanya güzel olmuş .Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Ama tebrik maili gelmediHocam çıktı ise çevirmemenizi öneririm
Hocam ben 3 telefondan çevirdim çıkmadı ne yapmalıyım nasıl çeviririm?Valla ben hevesimi kaybederim fen hypelandım bari mail gönderdiklerine göndersinler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam çıktı ise çevirmemenizi öneririm