İncanın klavyesi geldi kampanya gerçekmiş

Hadi bakalım.

Ekler

• Screenshot_20210626_234839_io.kodular.inca_teknoloji.IncaSansCarki.jpg
    Screenshot_20210626_234839_io.kodular.inca_teknoloji.IncaSansCarki.jpg
    757.6 KB · Hit: 77
YA bende mailine onay kodu gelmiyor 3 farklı mail denedim olmadi

bu arada hata olmuş olabilir normalde maile tebrikler mesajı gelirdi geçen hafta şapka çıkardım tebrikler mesajı geldi fakat şimdi bunu çıkarnca gelmedi fakat bende gelmedi büyük ihtimal gelmeyecek bug falan olmuştur

Bakalım katıldım klavye kazandın dedi ama iletilmedi

bu arada hata olmuş olabilir normalde maile tebrikler mesajı gelirdi geçen hafta şapka çıkardım tebrikler mesajı geldi fakat şimdi bunu çıkarnca gelmedi fakat bende gelmedi büyük ihtimal gelmeyecek bug falan olmuştur
Bende hata olduğunu düşünüyorum maile gelmiyorsa boşa ümitlenmeyin. Bugün kupa bardak kazandım maile kazandınız diye geldi. Sizin attığınız ekran görüntüsüne göre değil maili kontrol ediyorlar. Ne kazandıysanız o maile tanımlanıyor.

Dostum yardım eder misin bende kazandım ancak whatsaptan emailim yazdıktan sonra dönüş alamadım

Bende hata olduğunu düşünüyorum maile gelmiyorsa boşa ümitlenmeyin. Bugün kupa bardak kazandım maile kazandınız diye geldi. Sizin attığınız ekran görüntüsüne göre değil maili kontrol ediyorlar. Ne kazandıysanız o maile tanımlanıyor.
çünkü geçen hafta şapka kazandım mail adresime kazandınız mesajı geldi şimdi klaye çıktı fakat gelmedi büyük ihtima lsorun oluştu boşa ümitlenmeyelim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum yardım eder misin bende kazandım ancak whatsaptan emailim yazdıktan sonra dönüş alamadım
açtığın konuda temp mail kullandım demişsin vermeyebilirler

Geri