Keptın
80+ Silver
Sabit ip kullanmııyorsan modemi kapat açNasıl yapıcam
Sabit ip kullanmııyorsan modemi kapat açNasıl yapıcam
inca sitesine gir orada apk indir üye olup çevirHocam nereden çeviriyoruz?
hocam klavye çıktıinca sitesine gir orada apk indir üye olup çevir
İşe bak arkadaş klavyeye ihtiyacım olmasa klavye çıkar hayırlı olsunhocam klavye çıktı
Şuan gece ve haftasonu mesaileri yok pazartesi iletilirBakalım katıldım klavye kazandın dedi ama iletilmedi
Bende hata olduğunu düşünüyorum maile gelmiyorsa boşa ümitlenmeyin. Bugün kupa bardak kazandım maile kazandınız diye geldi. Sizin attığınız ekran görüntüsüne göre değil maili kontrol ediyorlar. Ne kazandıysanız o maile tanımlanıyor.bu arada hata olmuş olabilir normalde maile tebrikler mesajı gelirdi geçen hafta şapka çıkardım tebrikler mesajı geldi fakat şimdi bunu çıkarnca gelmedi fakat bende gelmedi büyük ihtimal gelmeyecek bug falan olmuştur
çünkü geçen hafta şapka kazandım mail adresime kazandınız mesajı geldi şimdi klaye çıktı fakat gelmedi büyük ihtima lsorun oluştu boşa ümitlenmeyelimBende hata olduğunu düşünüyorum maile gelmiyorsa boşa ümitlenmeyin. Bugün kupa bardak kazandım maile kazandınız diye geldi. Sizin attığınız ekran görüntüsüne göre değil maili kontrol ediyorlar. Ne kazandıysanız o maile tanımlanıyor.
açtığın konuda temp mail kullandım demişsin vermeyebilirlerDostum yardım eder misin bende kazandım ancak whatsaptan emailim yazdıktan sonra dönüş alamadım