bütçeBüyüktür küçüktür tuşu bulunan
beyaz ve tek renk dahi olsa bile bir aydınlatması bulunan
ince klavye önerisi istiyorum
işim yazı yazmak olduğu için ince olması, ve büyüktür küçüktür tuşu çok önemli.
Büyüktür küçüktür tuşu bulunan
kardeş büyüktür küçüktür tuşu ne oluyor yavBüyüktür küçüktür tuşu bulunan
bu ince değilbütçe
Mesaj otomatik birleştirildi:
GamaKay K66 Mekanik Klavye 66 Tuş Gateron Anahtar Yerinde Değiştirilebilir Tyce-C Kablolu RGB Aydınlatmalı Oyuncu Klavyesi Kristal Tabanlı PC Laptop İçin
Yalnızca US$79.24, en iyi GamaKay K66 Mekanik Klavye, Gateron anahtarları, çalışırken değiştirilebilir Tyce-C kablolu RGB arkadan aydınlatmalı ve kristal tabanlı 66 tuşlu bir oyun klavyesidir. Oyun deneyimlerini bir sonraki seviyeye taşımak isteyen PC ve dizüstü bilgisayar oyuncuları için...tr.banggood.com
Ekleyebilirsen üstüne bu attığımı alabilirsin rgbsi manyak bir şey zaten800 TL den az olursa güzel olur çünkü elimdeki mekanik klavyeyi satıp alıcam.
Sen membranmı istiyorsun sessiz olan?bu ince değil
sol shift in sağındaki tuş , eğer sol shift büyükse sende o tül yoktur.kardeş büyüktür küçüktür tuşu ne oluyor yav
sessiz olması çok dert değil de o kadar ince mekanik klavye olcağını sanmamEkleyebilirsen üstüne bu attığımı alabilirsin rgbsi manyak bir şey zaten
Sen membranmı istiyorsun sessiz olan?
İnce mekanik klavye diye bir şey ilk defa duydum , maalesef yardımcı olamayacağım bilgim yok onun hakkındasol shift in sağındaki tuş , eğer sol shift büyükse sende o tül yoktur.
sessiz olması çok dert değil de o kadar ince mekanik klavye olcağını sanmam
yanlış anladın ince ve mekanik olsun diye bir isteğim yok, ama mebran olsun sessiz olsun takıntım yok ondan bahsediyorumİnce mekanik klavye diye bir şey ilk defa duydum , maalesef yardımcı olamayacağım bilgim yok onun hakkında
kardesım senın o buyuktur kucuktur dedıgın tuslar her klavyede var. saolda degıse sagdadır. klavyeler sabittirsol shift in sağındaki tuş , eğer sol shift büyükse sende o tül yoktur.
sessiz olması çok dert değil de o kadar ince mekanik klavye olcağını sanmam
çok pahalı değilmi öyle tatmin eder derecede kaliteli de gelmiyor gözebütçe
GamaKay K66 Mekanik Klavye 66 Tuş Gateron Anahtar Yerinde Değiştirilebilir Tyce-C Kablolu RGB Aydınlatmalı Oyuncu Klavyesi Kristal Tabanlı PC Laptop İçin
Yalnızca US$79.24, en iyi GamaKay K66 Mekanik Klavye, Gateron anahtarları, çalışırken değiştirilebilir Tyce-C kablolu RGB arkadan aydınlatmalı ve kristal tabanlı 66 tuşlu bir oyun klavyesidir. Oyun deneyimlerini bir sonraki seviyeye taşımak isteyen PC ve dizüstü bilgisayar oyuncuları için...tr.banggood.com
bak kardeşim phılıpste büyüktür küçüktür tuşu yok, o işaretleri yapmak için alt+ 1 falan yapamam gerekiyor , redragon marka klavyede ise shiftin sağındaki tuşu kullanarak yazıyorum. Bilip bilmeden konuşmayın bekardesım senın o buyuktur kucuktur dedıgın tuslar her klavyede var. saolda degıse sagdadır. klavyeler sabittir
işte tam olarak bana philips gibi bir klavye lazım ama büyüktür küçüktür tuşu yok canını yediğimin klavyesinde.bak kardeşim phılıpste büyüktür küçüktür tuşu yok, o işaretleri yapmak için alt+ 1 falan yapamam gerekiyor , redragon marka klavyede ise shiftin sağındaki tuşu kullanarak yazıyorum. Bilip bilmeden konuşmayın be
Fn nin yanındaki alt ile " işaretine basarsanız oluyor galiba. Bide alt+1 tuşu. Ama philips klavyeden genel olarak memnun değilseniz önerebileceğim klavye yok maalesef.bak kardeşim phılıpste büyüktür küçüktür tuşu yok, o işaretleri yapmak için alt+ 1 falan yapamam gerekiyor , redragon marka klavyede ise shiftin sağındaki tuşu kullanarak yazıyorum. Bilip bilmeden konuşmayın be
işte tam olarak bana philips gibi bir klavye lazım ama büyüktür küçüktür tuşu yok canını yediğimin klavyesinde.