Ben incelemesini yaptım renk olarak 24g2u ya çok yakın kalitede ve 1400 lira dip fiyat sayılır (1300₺)Hp monitör benim çok kafamı tırmaladı açıkçası
Fiyat ve sundukları bakımından çok zengin özellikle ips olması ve pivotu beni vurdu ama bilemiyorum bu oyuncu vs çıkardıkları monitörler tasarım amaçlı çok verimli olmuyor bu monitör acaba tasarım için verimli olur mu? piyasada denk göremedim pek şuan için bu bantda.
Ben pc başında olursam çok şey paylaşırım. Normalde çalıştığım için çok paylaşım yapamıyorum. Bu aralar evdeyim 1 2 ay kadar full indirimli ürün denk gelir muhtemelenArtık İndirim Konularında Beni Aratmıyorsun Resmen
Link atarsanız bende bakabilirim inceleminize, eğer alınır dersenizde tasarım odaklı ikinci monitör olarak alacağım.Ben incelemesini yaptım renk olarak 24g2u ya çok yakın kalitede ve 1400 lira dip fiyat sayılır (1300₺)
Çok özür dilerim yaptım derken elime ürün geçmedi İnternet sitelerinden deneyimledim kadar yanlış bir anlam bırakmayayım.Link atarsanız bende bakabilirim inceleminize, eğer alınır dersenizde tasarım odaklı ikinci monitör olarak alacağım.
390tl Hepsiburada b450Umarım B450 ya da B550 model bir anakart indirime girer 300-400 TL bandında direkt alırım.
Bende 1 tık ümit var iyi şeyler gelicek sankiHadi bakalım, takipteyiz
indirim olsa ne olur alamadıktan sonra.