Neler Yeni

İNCE hani oyları bölüyordu?

melidoas6

80+ Silver
Arkadaşlar cb seçimlerinde Erdoğan önde daha yurt dışı oyları var ikinci tura kalıcak muhtemelen o zaman kim alır bilemiyorum. Asıl sorum ince oy bölüyordu bu yüzden seçim ilk turda bitmiyordu incenin böldüğü oylar nerede hani ilk turda bitiyordu?? Hdp kendi cb adayını çıkartsa Kılıçdaroğlu bu kadar alamayacaktı. Koltuk sevdasına kapıldı oda...

arturo

80+ Silver
Arkadaşlar cb seçimlerinde Erdoğan önde daha yurt dışı oyları var ikinci tura kalıcak muhtemelen o zaman kim alır bilemiyorum. Asıl sorum ince oy bölüyordu bu yüzden seçim ilk turda bitmiyordu incenin böldüğü oylar nerede hani ilk turda bitiyordu?? Hdp kendi cb adayını çıkartsa Kılıçdaroğlu bu kadar alamayacaktı. Koltuk sevdasına kapıldı oda...
Hocam 3m chp oyuna itiraz var. Ysk girmediği çok oy var kesin sonuç anca 01.00 gibi belli olur. Bence 2. tura kalıcak.

Evren avcı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,284
İsim
Evren avcı
İnce çekilmeseydi güzel oy alırdı. ama 2. tura her türlü çıkacağı kesindi. sert bir ortamda seçim var.

melidoas6

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam 3m chp oyuna itiraz var. Ysk girmediği çok oy var kesin sonuç anca 01.00 gibi belli olur. Bence 2. tura kalıcak.
Bende öyle düşünüyorum ama ince de olsa bu seçim ikinci tura kalıcaktı adamı boş yere suçlamışlar hdp seçmeni Kılıçdaroğluna verdi ama yok. İkinci turda alabilir mi bilemiyorum...
Mesaj otomatik birleştirildi:

3m oya itiraz var
Biraz daha açar mısın ne tür bir itiraz

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Şayet ikinci tura kalırsa seçim, Oğan'a verenlerin en az yarısı RTE'ye verir. Zira oradan kopmalar. Sağ muhafazakarlardan çok oy aldı Oğan. Bunlara asla Kılıçdaroğlu'na verdiremezsin. CHP ilk turda bitirmeli yoksa zora girer gibime geliyor.

melidoas6

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İnce nin secmeni akp ye döndü bu çok net. Ayrica 2.tur sinan ogan secemeni Tayyibe dönecektir bu çok net.
Sinan oğan seçmeni zaten Erdoğan yada Kılıçdaroğlunu istemiyor. Oy kayma olsa bile az olur öyle bir durumda oy vermeye bile gitmeyebilirler

melidoas6

80+ Silver
İncenin seçmeni Chp ve Sinan oğan paylaşdı akp dönen görmedim(Çevremden). 2.Turda Sinan Oğan kimi desteklicek acaba
Oğanın açıklması bir bakanlık ve teröre karşı net bir tavır hangi tarafla anlaşır bilemiyorum ama Erdoğan daha muhtemel bir seçenek daha sonrasında mhp başına geçiş gibi bir durumda olabilir

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Bu kk bu millete ne yaptı çok merak ediyorum. Bi insana nasıl bu kadar kin beslediler ?

melidoas6

80+ Silver
Şayet ikinci tura kalırsa seçim, Oğan'a verenlerin en az yarısı RTE'ye verir. Zira oradan kopmalar. Sağ muhafazakarlardan çok oy aldı Oğan. Bunlara asla Kılıçdaroğlu'na verdiremezsin. CHP ilk turda bitirmeli yoksa zora girer gibime geliyor.
Maalesef yurt dışı oylarının çoğu Erdoğan'a gidicek ve ülke genelinde açılmayan yüzde 13 lük sandık var çevirmesi imkansız gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,499
Üyeler
162,011
Son üye
mesutunsal
Top Bottom