Neler Yeni

İNCE hani oyları bölüyordu?

arturo

80+ Silver
İncenin seçmeni Chp ve Sinan oğan paylaşdı akp dönen görmedim(Çevremden). 2.Turda Sinan Oğan kimi desteklicek acaba
Devlet bahçeli koltuğunu vericeğini sanmıyorum. Daha 47.5 oy girilmiş nasıl bir manipülasyon yapıyorlar ya

melidoas6

80+ Silver
Bu kk bu millete ne yaptı çok merak ediyorum. Bi insana nasıl bu kadar kin beslediler ?
Kaç seçimdir kaybediyor Mansur aday olsa ilk turda bitebilirdi. İkinci olarak Kılıçdaroğlu saf bir adam etrafındakiler bile aleyhine çalışıyor ve erdoğan herşeyi ona yüklüyor oda savunmuyor pek akıllıca haraket edemiyorlar bu yüzde sevilmeyen bir insan oldu diyebilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Devlet bahçeli koltuğunu vericeğini sanmıyorum. Daha 47.5 oy girilmiş nasıl bir manipülasyon yapıyorlar ya
Nasıl yani açılan sandık oranı ile sisteme girilen oy farklı mı?

Saintes Maries

80+ Bronze
Bu kk bu millete ne yaptı çok merak ediyorum. Bi insana nasıl bu kadar kin beslediler ?
doğru yapılan hamle ve doğru izlenen politika ile kazanılması çocuk oyuncağı olan bu kritik seçimde kendi kıç sevdası için kendini aday göstertip milyonları bu şekilde mağdur bıraktığı için olabilir mi? düşünmeni isterim.

arturo

80+ Silver
Kaç seçimdir kaybediyor Mansur aday olsa ilk turda bitebilirdi. İkinci olarak Kılıçdaroğlu saf bir adam etrafındakiler bile aleyhine çalışıyor ve erdoğan herşeyi ona yüklüyor oda savunmuyor pek akıllıca haraket edemiyorlar bu yüzde sevilmeyen bir insan oldu diyebilirim

Ysk oyları girmiyor seçmen sandığı terk etsin diye...

arturo

80+ Silver

Dostum İstanbulda chp ezmiş ama YSK İstanbulu daha nerdeyse girmemiş bile

Sir Cem T-oker

80+ Gold

@Sir Cem T-oker yanıt verme kapasiten olmadığından emote atmanı normal karşılıyorum. büyüdüğünde beni anlarsın umarım.
Sana ne anlatsam boş ,anlamayacaksın zaten.
@joker♤ @Carl-S @cici engelleyin çocuklar. @Realhas the Great @Windows 10 Aşığıyım

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
doğru yapılan hamle ve doğru izlenen politika ile kazanılması çocuk oyuncağı olan bu kritik seçimde kendi kıç sevdası için kendini aday göstertip milyonları bu şekilde mağdur bıraktığı için olabilir mi? düşünmeni isterim.
Attığı iftiraları da ekle hocam, doğru izlenen politika ile gayete alınabilir bir seçimdi dediğiniz gibi.

Top Bottom