Neler Yeni

İnce hesap 2.el ürün gönderdi

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Osman özkara
İncehesaptan 7800x3d troy işlemci aldım yüzük kutusunda kenarında termal macun artıklarıyla geldi normal mi ürün sağlam mı diye test falan etmiş olabilirler mi

beatsquar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Deniz Gündoğan
İncehesaptan 7800x3d troy işlemci aldım yüzük kutusunda kenarında termal macun artıklarıyla geldi normal mi ürün sağlam mı diye test falan etmiş olabilirler mi
Arkadaşıma cuma indirimlerinden R7 7700 aldık ve aynı şekilde yüzük kutusunda gönderdiler fakat tray zaten kutusuz demek aksesuarlarını koymak onlara kalmış isterlerse koyarlar .

Zexius

80+ Bronze
Ben tray işlemci aldığımde pırlanta gibi parlıyordu reis
Mesaj otomatik birleştirildi:

tray ise denenmiş olabilir. çalışıyorsa uğraşma devam et.
Sıfır parası verdiği bir işlemciye çalışıyorsa uğraşma devam et ne demek dostum sen ikinci el ürünlerini enayi gibi kullanırsın boş yorumlarını kendine sakla

Arkadaşıma cuma indirimlerinden R7 7700 aldık ve aynı şekilde yüzük kutusunda gönderdiler fakat tray zaten kutusuz demek aksesuarlarını koymak onlara kalmış isterlerse koyarlar .
Yüzük kutusu konu değil konu termal macun kalıntısı

Yinede 14k lık ürünü yüzük kutusuna koyup göndermezsin
Yüzük konusu normal termal macun konusu anormal

yenigeldim

80+ Silver
Ben tray işlemci aldığımde pırlanta gibi parlıyordu reis

Sıfır parası verdiği bir işlemciye çalışıyorsa uğraşma devam et ne demek dostum sen ikinci el ürünlerini enayi gibi kullanırsın boş yorumlarını kendine sakla

Yüzük kutusu konu değil konu termal macun kalıntısı
işlemci bozulacak bir şey değil. test edilip paketlenmiş olabilir. tray zaten. ortalığı birbirine katmaya gerek yok. iade edecekse etsin de bir şey olmaz. don atlet değil sonuçta.

Zexius

80+ Bronze
işlemci bozulacak bir şey değil. test edilip paketlenmiş olabilir. tray zaten. ortalığı birbirine katmaya gerek yok. iade edecekse etsin de bir şey olmaz. don atlet değil sonuçta.
Dostum işlemcinin bozulup bozulmaması konu değil tray demek iade ürün veya ikinci el demek değil bundan bahsediyorum sen diyorsunki çalışıyorsa kullan ozaman bende sana tepe tepe kullandığım tray işlemciyi satayım sıfır diye var elimde yani sen bu kadar rahatsan sıfır parası işlemciye öde sonra ikinci el ürünü kullan okeysen telefon numaramı vereyim satayım sana dostum

Dostum sen bu üstteki elemanı dinleme bu arkadaş ne dediğini bilmiyor yarın ilk iş sen o cihazı iadeye yolla tray olsun olmasın sıfır bir işlemci pırlanta gibi olur parlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Osman özkara
Dostum işlemcinin bozulup bozulmaması konu değil tray demek iade ürün veya ikinci el demek değil bundan bahsediyorum sen diyorsunki çalışıyorsa kullan ozaman bende sana tepe tepe kullandığım tray işlemciyi satayım sıfır diye var elimde yani sen bu kadar rahatsan sıfır parası işlemciye öde sonra ikinci el ürünü kullan okeysen telefon numaramı vereyim satayım sana dostum

Dostum sen bu üstteki elemanı dinleme bu arkadaş ne dediğini bilmiyor yarın ilk iş sen o cihazı iadeye yolla tray olsun olmasın sıfır bir işlemci pırlanta gibi olur parlar
Bende aynı fikirdeyim incehesap daha dönüş yapmadı onlarla konuşup olmadı iade edicem

Ares Blackrosa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
Ares Blackrosa
incehesap çalışanı diye yorumladım

yenigeldim

80+ Silver

araba motoru değil ki zorlanınca performansı düşsün. uğraşacaksa uğraşsın tabi diyorum. ben uğraşmam. en fazla hazır sistem kurup bozulmuştur. iade ettiğin işlemcinin üstünü silip yollasalar yine anlayamayacaktı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,929
Üyeler
169,636
Son üye
waitingfornothing
Top Bottom