Neler Yeni

İnce hesap 2.el ürün gönderdi

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Osman özkara
İncehesaptan 7800x3d troy işlemci aldım yüzük kutusunda kenarında termal macun artıklarıyla geldi normal mi ürün sağlam mı diye test falan etmiş olabilirler mi

mortemeyn

80+ Bronze

mortemeyn

80+ Bronze
Garantisi var. Tak çıkarla bozulmaz. Çalışıyorsa kullanır geçerim. Uğraşacaksa uğraşsın ama yine benzerinin üstünü silip yollayacaklar.
Garantisi işte olsada saçma sapan uğraştırıyorlar şuan THH başvurdum yenisini satın aldım tüm sorunları kanıtlamama rağmen kabul etmedi sinerji sorunu. Ama Intel kabul etti. 15 gün cayma süresi varken kullanmak en mantıklısıymış onu anladım.

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
616
İsim
Emre Altun
Koskoca sirketsin, troy islemci vb urinlerin icin bir kutu yaptiramadin mi be kardesim. Bazen bu sirketleri cidden anlamiyorum. Sacma sapan seyler yapiyorlar. Yuzuk kutusu ile islemci mi gonderilir. Mahalle internet kafecisi misin sen. Termal macun olmasi da cabasi maalesef. Adam gibi silmemisler bile. Urunleri kargoya vermeden once kontrolcu olmassa boyle olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Suat uslu
Instagram
suatusluuu
Twitter
suattuslu
Discord
suatusluuu
Saçma sapan dertler yemin ediyorum 14k'lık ürün alıyorsan ve bu kadar dert ediyorsan kutusunu falan git daha fazla para ver kutulu olanı al ya da direkt 2.el al kutulu çalışıyorsa 0 sıkıntı istediğin testi yap ve yoluna devam et ekran kartı veya anakart değil bu işlemci sonuçta sen o işlemciyi kutusuz tray şekilde almayı kabul ettiysen kimsenin problemi değil tray olmasının bir sebebi var sonuçta adam neden ona kutu yapsın olmadığı için ucuza satılıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Osman özkara
Saçma sapan dertler yemin ediyorum 14k'lık ürün alıyorsan ve bu kadar dert ediyorsan kutusunu falan git daha fazla para ver kutulu olanı al ya da direkt 2.el al kutulu çalışıyorsa 0 sıkıntı istediğin testi yap ve yoluna devam et ekran kartı veya anakart değil bu işlemci sonuçta sen o işlemciyi kutusuz tray şekilde almayı kabul ettiysen kimsenin problemi değil tray olmasının bir sebebi var sonuçta adam neden ona kutu yapsın olmadığı için ucuza satılıyor
92 bine sistem topladım 300 liradan kaçıcak değilim ama tray aldık diye de 2. El üstünde macun artıklarıyla göndermesinler

Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Suat uslu
Instagram
suatusluuu
Twitter
suattuslu
Discord
suatusluuu
92 bine sistem topladım 300 liradan kaçıcak değilim ama tray aldık diye de 2. El üstünde macun artıklarıyla göndermesinler
bana da 3d yazıcıdan bastıkları dandik bir kutu ile geldi sorun etmedim ama kişiden kişiye değişir tray işlemci almanın sorunları da bu işte firma büyük ihtimal denedi işlemciyi ve çalışan salaklar da macunu adam gibi temizlemedi sonra da sana geldi .d

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,344
İsim
Baran Kut
Koskoca sirketsin, troy islemci vb urinlerin icin bir kutu yaptiramadin mi be kardesim. Bazen bu sirketleri cidden anlamiyorum. Sacma sapan seyler yapiyorlar. Yuzuk kutusu ile islemci mi gonderilir. Mahalle internet kafecisi misin sen. Termal macun olmasi da cabasi maalesef. Adam gibi silmemisler bile. Urunleri kargoya vermeden once kontrolcu olmassa boyle olur.
Hocam silememek bence de baya beceriksizlik de tray işlemcinin mantığı zaten kutuda gelmemesi. Bir nevi fanı varsa stok hem ondan kaçınmak, hem de kutu masraflarından kurtulmak.

Haklı bulmuyorum tabi İncehesap'ı 3d işlemci bir de hassas bir yongası var. İade edebiliyosan iade et kafa rahatlığı açısından. Sonra pcde çıkacak en ufak problemde "ulan acaba işlemci" falan demezsin en azından.

Bir de 7800x3d de ben alırken tray ile kutulu arasında fiyat farkı yoktu taş çatlasa 200-300 TL fark vardı. Hala öyle ise keşke kutulu alsaymışın hiç uğraşmazdın bunlarla.

Top Bottom