İnce Hesap Cuma İndirimi

RX570/580/5500XT(4GB) alınmaması gereken kartlar.Belki 1600 civarına denk gelirse 5500XT 8 GB alınabilir.Tek önerim 1660S onun harici kartları önermem bu bütçede.
Rahatsız ediyorum tekrardan ama aklıma takıldıda.RX5500XT(8GB) modelinde hangisini tavsiye edersin.Soğutma konusunda vs. öne çıkan olarak.1660S hangisi olursa alırım zaten bütçe fiyatıma uygun indirime giren en üst düzeyini.(SON SORUMDU:)

Rahatsız ediyorum tekrardan ama aklıma takıldıda.RX5500XT(8GB) modelinde hangisini tavsiye edersin.Soğutma konusunda vs. öne çıkan olarak.1660S hangisi olursa alırım zaten bütçe fiyatıma uygun indirime giren en üst düzeyini.(SON SORUMDU:)
Ben o kartı tavsiye etmek istemiyorum aslında çok çok indirim olursa öyle alınması taraftarıyım.

Rica ederim.Yarın aktiflik çok olduğunda bir karşılaştırma konusu açarsın %90'ın önerisi 1660S olur.Başka ekran kartı yakışmaz bu sisteme :)Bu arada diğer bileşenleri aldın mı ?
Diğer bileşenler elimde.Farklı bir önerin mi vardı :)

Bi önceki indirimde gigabayt 1660s 1800 küsür olmuştu bu indirimdede olabilir belki

Almamış olsaydın işlemciden kısabilirdik biraz daha rahat alırdın ekran kartını :D
Pff nefret ediyorum tamamen araştırmadan sistem toplamayı.Artık teknoloji ile tüm işleri, tüm forumları gezmeden, akıl almadan yapmıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bi önceki indirimde gigabayt 1660s 1800 küsür olmuştu bu indirimdede olabilir belki

Olursa muhteşem ötesi olur.İndirimdeyken ilk salisesinde siparişini veririm.

Pff nefret ediyorum tamamen araştırmadan sistem toplamayı.Artık teknoloji ile tüm işleri, tüm forumları gezmeden, akıl almadan yapmıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Olursa muhteşem ötesi olur.İndirimdeyken ilk salisesinde siparişini veririm.
Sisteminin bir eksisi yok gayet güzel sadece 200-300TL bütçe lazım eğer indirim olmazsa.Hayırlı olsun, iyi geceler, iyi forumlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,729
Üyeler
188,472
Son üye
Atillas
Geri