- Konu Sahibi Konu Sahibi
1Ürün aldıktan sonra indirimden başka faydalanamıyorsun ne yaptın farklı hesaplardan mı aldın .Asus tuf b450 pro gaming + Corsair vengeance 8gb 3000mhz RAM aldım.
ryzen 5 3600x e yetişemedim maalesef hemen tükendi
1Ürün aldıktan sonra indirimden başka faydalanamıyorsun ne yaptın farklı hesaplardan mı aldın .Asus tuf b450 pro gaming + Corsair vengeance 8gb 3000mhz RAM aldım.
ryzen 5 3600x e yetişemedim maalesef hemen tükendi
Ben aliexpress'ten bir şey alırken sürekli yeni hesap kuruyorum örneğin daha yeni 25 liralık led ile flash aldım14 lira yeni kullanıcı indirimi 11 liraya aldım1Ürün aldıktan sonra indirimden başka faydalanamıyorsun ne yaptın farklı hesaplardan mı aldın .
bir tane aldım sonra diğerini aldım aynı anda iki tane alınamıyor1Ürün aldıktan sonra indirimden başka faydalanamıyorsun ne yaptın farklı hesaplardan mı aldın .
Çakal olucanBen aliexpress'ten bir şey alırken sürekli yeni hesap kuruyorum örneğin daha yeni 25 liralık LED ile flash aldım14 lira yeni kullanıcı indirimi 11 liraya aldım
Ben yanlış biliyorumdum ozamanbir tane aldım sonra diğerini aldım aynı anda iki tane alınamıyor
Alınabiliyor aslında özel ürünlerdeÇakal olucan
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben yanlış biliyorumdum ozaman
Sanırım aynı üründen 2 tane alamıyorsun.1Ürün aldıktan sonra indirimden başka faydalanamıyorsun ne yaptın farklı hesaplardan mı aldın .
aynı üründen ikinciyi de alacak olursanız o da normal fiyat oluyor.Çakal olucan
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben yanlış biliyorumdum ozaman
@Rdvangunes @rea1903 dediğiniz doğruaynı üründen ikinciyi de alacak olursanız o da normal fiyat oluyor.
aynen ramlerde alınabiliyorduAlınabiliyor aslında özel ürünlerde
evet ram iki tane alma hakkı tanınmıştı sadece
100tl ucuza almışın ıtopyaya göreHS35 aldım.Kalitesi nasıl bilmiyorum ama.