Bu rehberim de sizlere Gaming Gecesin de hızlı ürün nasıl alabileceğinizi göstericem ben yaptım işe yarıyor. 3D secure hızıyla ilgili yapabileceğim bir şey yok ben de 6 sn sürmüştü .
İlk önce istediğiniz ürünü sepete ekleyin.
Sonra Hesap Ayarlarına gidin oraya gitmek için sağ da isminizin bulunduğu kısma tıklamanız yeterli.
Adreslerim kısmına tıklayınız.
Alıntıyı görüntüle
Tıkladıktan sonra yeni adres ekleye tıklayın ve adresinizi girin sonra EV işaretine benzer bir şeyin yanın da varsayılan diyor fatura ve ev adresinizi ekledikten sonra 2 sini de varsayılan yapın.
Böylelikle adres girme aşamasıyla uğraşmazsınız.
Alıntıyı görüntüle
Son olarak Kredi kartı bilgilerinizi bir yapışkan notlara yazıp hazır da bekleyin saat 22.00 olduğu anda f5 atın fiyat düştüğünü gördüğünüz az hızlıca satın al deyin
adres zaten kayıtlı olduğu için ödeme kısmına çok hızlı bir şekil de varacaksınız.
Alıntıyı görüntüle
Ödeme kısmına geçmeden önce ürünü alacağınız kredi kartı ya da ininal kartı kimin adınaysa hesabın ismiyla aynı yapın ki ödeme kısmın da isim yazmakla uığraşmayın .
Ödeme kısmında demiş olduğum gibi kopyala yapıştır yapıp bütün bilgileri girmeniz gerekiyor ve en son olan 3d secure onu da tamamlarsanız ürününüz hızlıca almış olacaksınızdır. Şahsen ben böyle yapıp alıyorum . Son olan kulaklığı da böyle yaparak aldım.
İyi günler dilerim . Şimdiden Hayırlı Olsun.