Neler Yeni

İnce hesap hasarlı kasa

OweRReyN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Batuhan Talha Akbaş
Temmuz 2020 de ince hesaptan kasa aldım biraz yamuktu fakat sınavlarım olduğundan iadeye yollamadım 1 hafta önce yolladım değişim istiyorum diye yamuk yeri çekiçle düzeltmişler bu seferde arka kapak kısmı aşırı derecede yamulmuş birde benim aldığım model gamepower warcry 650w 6 fanlı kasa bu kasanın fan kontrolcüsünü ve güç kablosunu kasadan alıp yollamadılar yani eksik ve yine hasarlı geldi bende iyice bıktım uğraşmaktan tüketici hakları için başvurmalı mıyım sizce Ne Yapmamı Önerirsiniz ?

Exe_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,406
İsim
Batuhan Acar
Bence de başvur.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,821
İsim
Eren Yeager
Başvurmalısın.

6nok

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Emre Altınok
Ben de incehesaba monitörde mavi çizgiler sorunu yüzünden ürün yolladım. Ürün bu gün elime ulaştı. 1 adet ölü pixel ve ekranda koca bir çizikle elbette. Pazartesi genel müdürlüğe gidip doğrudan değişim talep edeceğim. Zaten 11 gün bekledim 1 gün daha bekleyemem.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,821
İsim
Eren Yeager
Ben de incehesaba monitörde mavi çizgiler sorunu yüzünden ürün yolladım. Ürün bu gün elime ulaştı. 1 adet ölü pixel ve ekranda koca bir çizikle elbette. Pazartesi genel müdürlüğe gidip doğrudan değişim talep edeceğim. Zaten 11 gün bekledim 1 gün daha bekleyemem.
Bende kulaklık iade ettim 4 gün geçmesine rağmen iade edilmesinin ardindna para hala gelmedi umarım sıkıntı çıkmaz.

6nok

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Emre Altınok
Bende kulaklık iade ettim 4 gün geçmesine rağmen iade edilmesinin ardindna para hala gelmedi umarım sıkıntı çıkmaz.
GamePower monitör satın aldım. Ürün 0 ölü pixel garantili diye satılıyor websitelerinde. Yersen tabii..
Zaten kendi teknik servisleri yok, Oksid bilişime gönderdiklerini söylediler. Ben de acelem olduğu için kendim götürdüm ürünü. Kargoya bile vermedim. Oradaki teknisyen arkadaşlara da durumu izah ettim. Monitörün bana çok hızlı bir şekilde ulaşması gerektiğini belirttim ve ertesi gün arayın muhtemelen bitmiş olur dediler. 11 gün bekledim. Dün gittim ve ürünü teslim aldım. Eve geldim birde ne göreyim, ekranımda çizik var ve 1 ölü pixel siyah arkaplanda bana gülümsüyor :)

Yine bekleteceklerini biliyorum. Bu yüzden kendim gideceğim. Yeni ürünü almadan da gelmeyeceğim. Size tavsiyem, peşini bırakmayın. Sık sık rahatsız edin. Diğer türlü 1 gün dedikleri işi 11 günde bitiriyorlar :)

cemis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
ali dayı
böyle şeyleri en başından sıkı tutmak lazım. üzerinden zaman geçince kusur senin üstüne kalabilir.

OweRReyN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Batuhan Talha Akbaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar Sağolun Başvurmadan Önce İnce Hesaba Kesinlikle Değişim Veya İade İstediğimi Aksi Taktirde Tüketici Hakem Heyetine Gidip Şikayette Bulunucağımı Yazdım Cevap Bekliyorum Ne Yapacaklar Acaba Uğraşıcam Ben Ona 1300 TL Para Verdim Hakkım Yani

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
niye bu itopya ile incehesep işni düzgün yapmıyor? bence beklemeden başvurun

OweRReyN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Batuhan Talha Akbaş
Şikayet Var'a Yazdım 1 Gün Sonra İnce hesaptan Yetkililer Aramaya Başladı İlla Böyle Yapmak Lazım Demekki :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,183
Üyeler
165,482
Son üye
Feyd-Rautha
Top Bottom