Neler Yeni

İnce hesap iade sistemi nasıl çalışıyor

Rally

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Ahmet
Merhabalar dün akşam �nci hesaptan 6800 ekran kartı aldım xfx'in ama kullanan arkadaşlarım tavsiye etmiyor nasıl iade edebilirim bunu paramı geri alabilirim

Aykut D.

80+ Gold
Merhabalar dün akşam �nci hesaptan 6800 ekran kartı aldım xfx'in ama kullanan arkadaşlarım tavsiye etmiyor nasıl iade edebilirim bunu paramı geri alabilirim.
Biraz gıcıklar . Ürünü aldın iptal ettin ettiğin halde kargolanır 1 hafta kart kargoda dolanır. Kart geri kendilerine gelir onaylanır 1 haftada kart para iadesi beklersin.

Ben geçmişte kasa aldım aldıktan 3 saat sonra iptal verdim verdiğim halde kargolandı 2 hafta mağdur oldum. Onu aldınız istesenizde istemesenizde illaha kargoya veriliyor.

İnce hesaptan bir daha alışveriş yapmayacağım . (çok vukuatları var )

Rally

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Biraz gıcıklar . Ürünü aldın iptal ettin ettiğin halde kargolanır 1 hafta kart kargoda dolanır. Kart geri kendilerine gelir onaylanır 1 haftada kart para iadesi beklersin.

Ben geçmişte kasa aldım aldıktan 3 saat sonra iptal verdim verdiğim halde kargolandı 2 hafta mağdur oldum. Onu aldınız istesenizde istemesenizde illaha kargoya veriliyor.

İnce hesaptan bir daha alışveriş yapmayacağım . (çok vukuatları var )
Teşekkür ederim cevap için direkt sitede iptal tuşu yok galiba pazartesi sabah müşteri hizmetlerini arayıp iptal edeceğiz galiba

Aykut D.

80+ Gold
Teşekkür ederim cevap için direkt sitede iptal tuşu yok galiba pazartesi sabah müşteri hizmetlerini arayıp iptal edeceğiz galiba
Ben aramıştım illada kargoya verecez dediler :D

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,362
İsim
Kürşat

Aykut D.

80+ Gold
Garantisi 2 yıl olan kulaklığın 1 senede derisi döküldü . Desteğe yazdım 500 tl olan kulaklığa 200tl 5/2si ped fiyatı çektiler.

Ped garantisi 6 aymış :D

Rally

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Ahmet
Bunu şu an siteden iptal edemez miyim acaba ben göremedim öyle bir tuş

Aykut D.

80+ Gold
Kargo parası vermek için can atıyo bazıları, kardeşim vazgeçmişim yap işte iptal işlemimi.
Muhtemelen anlaşmalı kargo ay sonu verilen kargo sayısana oranla kargoya verilen ücret düşüyor. Sırf kargoyu ucuzlatmak için milleti rezil ediyorlar .

Rally

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Ahmet
Garantisi 2 yıl olan kulaklığın 1 senede derisi döküldü . Desteğe yazdım 500 TL olan kulaklığa 200tl 5/2si ped fiyatı çektiler.

Ped garantisi 6 aymış :D
Bunu yapan kim İncehesap mı yoksa kulaklığın garantisi mi

Aykut D.

80+ Gold

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,362
İsim
Kürşat
Muhtemelen anlaşmalı kargo ay sonu verilen kargo sayısana oranla kargoya verilen ücret düşüyor. Sırf kargoyu ucuzlatmak için milleti rezil ediyorlar .
incehesap'lar peşinde o zaman :ROFLMAO:

Aykut D.

80+ Gold
Bunu yapan kim İncehesap mı yoksa kulaklığın garantisi mi
1703362545229.png

Top Bottom