Biraz gıcıklar . Ürünü aldın iptal ettin ettiğin halde kargolanır 1 hafta kart kargoda dolanır. Kart geri kendilerine gelir onaylanır 1 haftada kart para iadesi beklersin.Merhabalar dün akşam �nci hesaptan 6800 ekran kartı aldım xfx'in ama kullanan arkadaşlarım tavsiye etmiyor nasıl iade edebilirim bunu paramı geri alabilirim.
Teşekkür ederim cevap için direkt sitede iptal tuşu yok galiba pazartesi sabah müşteri hizmetlerini arayıp iptal edeceğiz galibaBiraz gıcıklar . Ürünü aldın iptal ettin ettiğin halde kargolanır 1 hafta kart kargoda dolanır. Kart geri kendilerine gelir onaylanır 1 haftada kart para iadesi beklersin.
Ben geçmişte kasa aldım aldıktan 3 saat sonra iptal verdim verdiğim halde kargolandı 2 hafta mağdur oldum. Onu aldınız istesenizde istemesenizde illaha kargoya veriliyor.
İnce hesaptan bir daha alışveriş yapmayacağım . (çok vukuatları var )
Ben aramıştım illada kargoya verecez dedilerTeşekkür ederim cevap için direkt sitede iptal tuşu yok galiba pazartesi sabah müşteri hizmetlerini arayıp iptal edeceğiz galiba
Kargo parası vermek için can atıyo bazıları, kardeşim vazgeçmişim yap işte iptal işlemimi.Ben aramıştım illada kargoya verecez dediler
Garantisi 2 yıl olan kulaklığın 1 senede derisi döküldü . Desteğe yazdım 500 tl olan kulaklığa 200tl 5/2si ped fiyatı çektiler.Teşekkür ederim cevap için direkt sitede iptal tuşu yok galiba pazartesi sabah müşteri hizmetlerini arayıp iptal edeceğiz galiba
Muhtemelen anlaşmalı kargo ay sonu verilen kargo sayısana oranla kargoya verilen ücret düşüyor. Sırf kargoyu ucuzlatmak için milleti rezil ediyorlar .Kargo parası vermek için can atıyo bazıları, kardeşim vazgeçmişim yap işte iptal işlemimi.
Bunu yapan kim İncehesap mı yoksa kulaklığın garantisi miGarantisi 2 yıl olan kulaklığın 1 senede derisi döküldü . Desteğe yazdım 500 TL olan kulaklığa 200tl 5/2si ped fiyatı çektiler.
Ped garantisi 6 aymış
İnce hesap destek böyle bir fiyat çekti.Bunu yapan kim İncehesap mı yoksa kulaklığın garantisi mi
incehesap'lar peşinde o zamanMuhtemelen anlaşmalı kargo ay sonu verilen kargo sayısana oranla kargoya verilen ücret düşüyor. Sırf kargoyu ucuzlatmak için milleti rezil ediyorlar .
Bunu yapan kim İncehesap mı yoksa kulaklığın garantisi mi
kanka siteye gir sparişlerim tuşuna tıkla sol üstte orda kırmızı bi şekilde iade değişim tuşu var ona tıkla ordan yaparsınBunu şu an siteden iptal edemez miyim acaba ben göremedim öyle bir tuş