İnce hesap toplama pc 5 iş günü kargo süresi

Srozer80

80+
Reaksiyon skoru
67
Günaydın arkadaşlar İnce hesaptan ayın 27'sinde toplamış olduğum sistem 5. iş gününe girdi ve henüz bir ilerleme yok(paketleniyor) Geçen sene toplamış olduğum sistem akşam üzeri kargoya verilmişti buna da güvenerek sipariş geçtim. Tüm bunların üzerine sipariş aşamasına geçene kadar 10 gün değişmeyen fiyatlar ne hikmetse ben sipariş geçtikten sonra totalde 1000TL düştü içler acısı ki topladığım sistem parçaları piyasanın zaten bir tık üzeri.
Şimdi ben mesajla da ilettiğim soru üzerine aldığım " 5 iş günü en geç" cevabı üzere sistem 6. iş gününe sarkarsa kargodan almama tercihim doğuyor mu.? Toplama pc süreci biraz karışık geldi.

iş günü hesabınızda yanlışınız var. 5. iş günü 3 eylül çarşamba oluyor. kargodan teslim almama konusunda bilgim yok.

iş günü hesabınızda yanlışınız var. 5. iş günü 3 eylül çarşamba oluyor. kargodan teslim almama konusunda bilgim yok.
Sipariş tarihi itibariyle 5 iş günü ibaresi var sitede

İnce hesap patlamak üzere şikayetlerle firma puanları yerle bir haftada bir 50 kişiyi memnun etmekle bir sektörde var olamazsınız. 7- 10 iş günü teslim edilmeyen bir sürü sistemle ön plandalar ve işin tezat tarafı sinerjinin çok daha ucuza daha kaliteli sistemi aynı paraya toplatabilmesi işler karıştı.

Geri