Neler Yeni

İnce hesap yalanları

Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Uğur can Menteşe
Cidden bu ince hesaptan nasıl herkes ürün alıyor ya. Hayatım boyunca gördüğüm en vurdum duymaz acemi site. Ya kardeşim yanlış ürün gönderiyorsun, sana ürünü geri teslim ediyorum geçen hafta cuma ürün elinize ulaşıyor. Müşteri hizmetlerini arıyorum. Pazartesi günü kargoya verilecek diyor ama pazartesi günü kargoya verilmiyor. Salı günü arıyorum telefonlarım açılmıyor. Çarşamba günü arıyorum bugün akşam kesin kargoya verilecek diyor. Şuan kurban bayramı nedeniyle hizmet veremiyorlar. Ve benim ürünüm kargoya verilmedi. Almayın şu siteden ürün falan. Rezil site. Nereye şikayet edebilirim ben bunları? Yaptıkları hareket düpedüz yalancılık.

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Cidden bu ince hesaptan nasıl herkes ürün alıyor ya. Hayatım boyunca gördüğüm en vurdum duymaz acemi site. Ya kardeşim yanlış ürün gönderiyorsun, sana ürünü geri teslim ediyorum geçen hafta cuma ürün elinize ulaşıyor. Müşteri hizmetlerini arıyorum. Pazartesi günü kargoya verilecek diyor ama pazartesi günü kargoya verilmiyor. Salı günü arıyorum telefonlarım açılmıyor. Çarşamba günü arıyorum bugün akşam kesin kargoya verilecek diyor. Şuan kurban bayramı nedeniyle hizmet veremiyorlar. Ve benim ürünüm kargoya verilmedi. Almayın şu siteden ürün falan. Rezil site. Nereye şikayet edebilirim ben bunları? Yaptıkları hareket düpedüz yalancılık.
Ben bir kere aldım tövbeler olsun bir daha. Belki gaming gecesinden alırım tekrar. Şikayet konusunda Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurabilirsin herhalde.

Emre123a

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,318
İsim
Emre
Aldırmadınız bi sistem gaming gecesinden alcaktım ben

osarseph

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
osarseph
benim de incehesaptan aldığım James Donkey monitörde ölü piksel çıktı, iade edeceğim. inşallah sorun yaşamam, geçmiş olsun size de.

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
benim de incehesaptan aldığım James Donkey monitörde ölü piksel çıktı, iade edeceğim. inşallah sorun yaşamam, geçmiş olsun size de.
Oooohoh. 20 gün bekle zor bela hesabına yatar anca. Geçmiş olsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Uğur can Menteşe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim iademi 14 gün beklettikten sonra yaptılar. Bir daha alışveriş yapmam oradan ben. Sikayetvar.com'a yazabilirsin şikayetlerini.
Salı günü hizmet vermeye başlıyorlar. Benim umrunda değil şu saatten sonra. Para iademi istiyecem. Rezil ötesi site. Yoldan 3 adam çevirip oraya koysalar daha çok itibarları olur yazık ya.

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
şikayetvar.coma yazabilirsin. 1 gün içerisinde cevap yazıyorlar.
ben sıkıntı yaşamadım. geçmiş olsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Uğur can Menteşe
Sorun yaşamama ihtimalin yok ya. O kadar acemiler ki... Size de geçmiş olsun hocam.

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
yeni monitör sipariş ettim, o yüzden ne kadar sürede parayı hesaba yatıracakları çok önemli değil, yatırsınlar da :)
Oh tamam o zaman çok iyi yapmışsın. Güle güle kullan :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,040,849
Üyeler
165,082
Son üye
NpcXan