Neler Yeni

ince hesaptan alışveriş

TR-SALİHAYCUN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
salih
Merhaba arkadaşlar ben geming gecesinden ram bellek bide ssd istedim yani aldım daha sonra ram bellek kargo ya verilmiş ama ssd felan verilmemiş bende dedim herhalde ram bellek teslim aldıktan sonra gönderir bekledim baktım yine aynı yani ödeme onaylandı dedim bende siparişimi iptal ettim ama iptal etmeden önce telefon actım dedim bu böyle böyle dir neden dediler elimizde stok kalmadı gibi bişi söylediler tmm dedim yarın arıyacaz dedi bende tamam dedim ama bekledim bekledim aramadı sonra internet sitesinden siparişimi iptal ettim param da iade edilir diye mesaj aldım 2 3 gün iş sonuç deseniz param daha gelmedi sizce gelir mi yoksa param gitti mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

ama bidaha alışveriş yapanın ne olsun size tavsiyem alışveriş yapmayın ince hesaptan

z3r0tw0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Zero Two
İnce hesap güvenilir bir sitedir. Paranızı iade ederler.

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Merhaba arkadaşlar ben geming gecesinden ram bellek bide ssd istedim yani aldım daha sonra ram bellek kargo ya verilmiş ama ssd felan verilmemiş bende dedim herhalde ram bellek teslim aldıktan sonra gönderir bekledim baktım yine aynı yani ödeme onaylandı dedim bende siparişimi iptal ettim ama iptal etmeden önce telefon actım dedim bu böyle böyle dir neden dediler elimizde stok kalmadı gibi bişi söylediler tmm dedim yarın arıyacaz dedi bende tamam dedim ama bekledim bekledim aramadı sonra internet sitesinden siparişimi iptal ettim param da iade edilir diye mesaj aldım 2 3 gün iş sonuç deseniz param daha gelmedi sizce gelir mi yoksa param gitti mi ?

ama bidaha alışveriş yapanın ne olsun size tavsiyem alışveriş yapmayın ince hesaptan
stok olmadığı için göndermemeleri gayet normal bir şey yapamazsınız.Kontrol için incehesabın 14 günü var diye biliyorum daha sonra bankaya iade için onay verdiğin de bankanın da en fazla 21 gün bekletme hakkı olduğunu biliyorum bir sorun olmucak yani.
incehesaptan 9-10 adet hazır sistem aldım ve bir sorun yaşamadım gayet iyiydiler müşteri hizmetlerinden de gayet memnundum gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,159
İsim
Tunahan Cellat
İlgilendiği Kategoriler
Otobüs,Tır

Şimdi kardeşim kargoya vermemek adamların senin ürününü bozuk göndermeleri canını okuması değil? Türkiyenin büyük bir teknoloji sitesi incehesap

TR-SALİHAYCUN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
salih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne alaka? İncehesap gayet güvenilir
güvenilirfen eminim siz takipciler alışveriş yapıyorsun görüryorum ama trendyoldan alışveriş yaptım daha sonra alışverişi iptal ettim iptal ettigim gibi param iade edildi ondan böyle konu actım

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,159
İsim
Tunahan Cellat
İlgilendiği Kategoriler
Otobüs,Tır
güvenilirfen eminim siz takipciler alışveriş yapıyorsun görüryorum ama trendyoldan alışveriş yaptım daha sonra alışverişi iptal ettim iptal ettigim gibi param iade edildi ondan böyle konu actım
Kanka trendyol incehesap kadar ağır bir site değil sistem toplamıyorlar stok sorunu çekmiyorlar çoğu ürünlerinde baksana 250tllik ram 450tl stok bulamıyor insanlar böyle şey olması normal paran geri verilir

TR-SALİHAYCUN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
salih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şimdi kardeşim kargoya vermemek adamların senin ürününü bozuk göndermeleri canını okuması değil? Türkiyenin büyük bir teknoloji sitesi incehesap
ama dedigizden haklısınız ama ben stok kalmas korkusuyla saat 10 05 satın aldım sırf bana kalsın diye ama göndermediler onu diyorum ama ram bellek geldi paketlemesi güzel inkar edemem

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,159
İsim
Tunahan Cellat
İlgilendiği Kategoriler
Otobüs,Tır
ama dedigizden haklısınız ama ben stok kalmas korkusuyla saat 10 05 satın aldım sırf bana kalsın diye ama göndermediler onu diyorum ama ram bellek geldi paketlemesi güzel inkar edemem
stok yoktur destek aç knk

TR-SALİHAYCUN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
salih

z3r0tw0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Zero Two
1 ay içinde yatar maksimum. Bankada bekleme süresi falanda var hemen gelmesini bekleme.

Top Bottom