İnce hesaptan bu kasa alınır mı ?

Reaksiyon skoru
3
Bütçe
32000
Merhabalar bütçem bu sisteme yetiyor özellikleri vs açıkçası hoşuma gitti gibi fakat İncehesap ve kasadaki donanımlar kaliteli mi alınır mı bilemedim bütçem 25-32 k arasında dilerseniz bu fiyat arasında hazır sistemde indirebilirsiniz tesekur ederim GTA 5 fivem cs go assasin Creed gibi oyunlar oynayacağım 50-60 FPS bile yeter bana https://www.incehesap.com/mevtcan-b...tm_medium=cpc&utm_campaign=monitor-kampanyasi ürün bu

Hocam 1 TB SSD günümüzde şart SSD ekleyince 35 I geçiyor mallesef bütçem max 32-33
Ssd yi değiştirmek yükseltmek kolay. İşlemciyi yükselttin komple kasayı değiştirmen lazım. Bu cumayı bekle. Black friday olacak. Belki daha uygun birsey çıkartırlar

Merhabalar bütçem bu sisteme yetiyor özellikleri vs açıkçası hoşuma gitti gibi fakat İncehesap ve kasadaki donanımlar kaliteli mi alınır mı bilemedim bütçem 25-32 k arasında dilerseniz bu fiyat arasında hazır sistemde indirebilirsiniz tesekur ederim GTA 5 fivem cs go assasin Creed gibi oyunlar oynayacağım 50-60 FPS bile yeter bana https://www.incehesap.com/mevtcan-b...tm_medium=cpc&utm_campaign=monitor-kampanyasi ürün bu
kesinlikle almanı önermem

DDR4 önermem, 2-3 yıl içinde zaten AM6 altyapısına geçecekler. Destek kesilecek tamamen. Önerim şimdilik DDR5 bir sistem alıp daha iyi bir işlemci düşünmen. Daha sonrasında para biriktirip 16 gb 9060 xt alırsın. zaten düz 9060 ile aralarında 3 k fark var. Veya hepsini tek tek kendin toplarsın. kasım ayında hala taksit kampanyaları devam ediyor.

Bir de şunu unutma en ucuz ramler şu anda 16 x 2 olacak şekilde 12-13 bin lira. bütçenin çoğu ram'e gidecek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Senin yerinde olsam önce ekran kartından başlayıp sıra sıra toplardım. Duyduğuma göre nvidia ve amd yine bu ram sıkıntılarından dolayı bütçe kartların üretimini tamamen keseceklermiş. POWERCOLOR firmasında çalışan birinin bir reddit postu da var doğrular nitelikte. Bunun şahsen fiyatlara etki edeceğini düşünüyorum yakın zamanda.

Senin yerinde olsam şu an bir tane 9060 XT 16 gb çekerdim başta. Ardından yavaş yavaş diğerlerini toplardım acil değilse. Millet pahalılıktan sistem alamayınca da zaten ana kart ve diğer bileşenlerin fiyatları düşecektir diye düşünüyorum. En son da bir kampanya bulup veya bu ram fiyatlarının düşmesini bekleyip en sona RAM SSD alırdım.
Y.T.D

gaming gecesini de bekleyebilirsin cuma günü, 36-37 bandında tutacak sistemler düşebiliyor. ama şahsen 9060 düz ölü yatırım hele ki 16 gb lık xt modeli arasında 3 k fark varken.

Son düzenleme:
Hocam peki bu bütçede onerebiliceginiz bir hazır sistem var mıdır bütçeyi 35 e cikarsak Rx 9060 AMD 7500F vs alınır mı sizce DDR5

Hocam peki bu bütçede onerebiliceginiz bir hazır sistem var mıdır bütçeyi 35 e cikarsak Rx 9060 AMD 7500F vs alınır mı sizce DDR5
yukarıda yazdıklarımı oku istersen. Ben bizzat hazır sistem azizliğine uğradığım için yazıyorum. Sistemi alıyorsun sonra beklentilerini karşılamıyor ve hayal kırıklığına uğruyorsun. Taksit imkanı olduğu için aldım sistemi. ama içindeki anakart, PSU(ne tier olduğu belli değil bu arada bronze + demişler ama sertifikası yok aslında) diğer malzemelere göre kalitesiz. m.2 ssd eklemek istedim bir baktım ana kartta 1 slot var :D. her b650 ana kart aynı olmuyor. Bu sistemlere koyduklarının neredeyse hepsi de öyle. Yükselteyim desen normalde piyasada 6-7 k olan ürünü sadece yükseltmek için 4-5 k fazladan ödüyorsun. bir işlemci bir pc sitesinde 10 k iken diğerinde 7 k + hiçbiri düzgün taksit yapmıyor.

yukarıda yazdıklarımı oku istersen. Ben bizzat hazır sistem azizliğine uğradığım için yazıyorum. Sistemi alıyorsun sonra beklentilerini karşılamıyor ve hayal kırıklığına uğruyorsun. Taksit imkanı olduğu için aldım sistemi. ama içindeki anakart, PSU(ne tier olduğu belli değil bu arada bronze + demişler ama sertifikası yok aslında) diğer malzemelere göre kalitesiz. m.2 ssd eklemek istedim bir baktım ana kartta 1 slot var :D. her b650 ana kart aynı olmuyor. Bu sistemlere koyduklarının neredeyse hepsi de öyle. Yükselteyim desen normalde piyasada 6-7 k olan ürünü sadece yükseltmek için 4-5 k fazladan ödüyorsun. bir işlemci bir pc sitesinde 10 k iken diğerinde 7 k + hiçbiri düzgün taksit yapmıyor.
Hocam kendim toplamaya kalksam bence fiyat daha yüksek çıkar ayrıca TR piyasasinda hiçbir şeyin düşeceğine inanmıyorum gün geçtikçe zarar hele hele yıl sonu geldi

Sonra düzelteyim diyorsun 10 k daha masraf çıkıyor.
9060 xt 17300
9600x 9000
b650 ucuzları 4000

burası 30 k

9060 düz en ucuz 14600 gördüm

dandik parçalarla bir süre idare ederim dersen de incehesaptan gaming gecesinde 9060 xt li sistem çek derim. 37 k felan bile olsa bazı şeyleri düşürür alırsın.

Geri