Elbette tanınan bilinen bir yer. Ama açıkça söyleyeyim, bu firmadan 2022 yılında 20.000₺ ödeyerek sistem aldım. 3060ti lı bir sistemdi. Şu anın 5070ti lısı gibi düşünün.
Hemen kargoya verdiler, UPS Kargo ile. 2 hafta boyunca her gün gelecek diye bekledim. Arayıp bugün geliyor falan dediler. Kasa kargoda kayboldu. Defalarca firmadan iade istedim, yeni ürün gönderimi istedim. Hiçbir şekilde yardım etmediler. Kargodan tahsil edilmesi gerektiği falan söylendi. Ups Avrupa dağıtım merkezine gittim. Malum şubesi yok. Orada da yoktu Pc. Sonra ne mi oldu dersiniz, bir pazar sabahı telefonuma kargonuz teslim edilmiştir (kendisi) şeklinde mesaj geldi. Yaklaşık 1 ay sonra oldu bu. Adresim iş adresim olduğu için pazar günü kapalıydı. Kargo orada olmadığım günde teslim ettik dedi. Hiçbir şekilde hakkımı alamadım. Firma telefonlarıma maillerime cevap vermemeye başladı. Kargo zaten Allah düşürmesin her seferinde kayıt oluşturduk ayağı çektiler. Artık dava açma kısmına geçecektim, 45. Gün telefonum çaldı, bir Kargo görevlisi bir kutu bulduğunu söyledi. İstanbul da bir kar felaketi olmuştu hatırlarsınız, insanlar araçları bırakıp gitmişti. O araçlardan birindeymiş cihaz. Sonra gelip teslim ettiler. Bu 45-50 günlük süreçte kayıp olan pc ile ilgili bu firmadan tek bir uardım bile alamadım. Sahibine instagramdan ulaşmaya çalıştığımı bile hatırlarım.