İnce Hesaptan Gaming Gecesi Hakkında Sorular

Reaksiyon skoru
27
Rtx 5070 ve Ryzen7 7800x3d alacağım.

Gaming gecesinde bunlar ucuz veriliyor diye bir kaç yerde okudum baya fark var mı ne kadar indirim oluyor. Birde şuan alıcaksam peşin fiyatına 3ay taksit vs. yaptırabiliyorum. Gaming gecesinden indirimli alırken de taksit yaptırabiliyor muyuz peşin fiyatına cevaplarsanız sevinirim.

Rtx 5070 ve Ryzen7 7800x3d alacağım.

Gaming gecesinde bunlar ucuz veriliyor diye bir kaç yerde okudum baya fark var mı ne kadar indirim oluyor. Birde şuan alıcaksam peşin fiyatına 3ay taksit vs. yaptırabiliyorum. Gaming gecesinden indirimli alırken de taksit yaptırabiliyor muyuz peşin fiyatına cevaplarsanız sevinirim.
İnceHesap önce bindiriyor sonra giydiriyor bazı yerlerde daha ucuz

şimdi hocam incehesap önce fiyatlara zam yapıyor indirim gecesi sonra indiriyor bazıları aynı fiyat bazıları düşük fiyat bekle uyguna düşerse satın al düşmezsede kovalamaya devam et bence
hocam ryzen 7 7800x3d alacağım da misal kaç lira indirime giriyor vs. veya kaç fiyat veriyor indirimlerde bakabileceğim bir yer var mı

hocam ryzen 7 7800x3d alacağım da misal kaç lira indirime giriyor vs. veya kaç fiyat veriyor indirimlerde bakabileceğim bir yer var mı
youtubede gaming gecesi adlı kanal var eski gaming gecelerinde ne kadara düşmüş ordan bakabilirsin
3xd 13.500 14.000 civarına düşüyordu diye hatırlıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,204
Üyeler
192,229
Son üye
Squerro
Geri