Neler Yeni

İnce hesaptan güvenebilirmiyim

Etzell

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
abdullah taş
çok alışveriş yaptım 14 gün iade konusunda hiç sıkıntı çıkarmıyorlar ellerinden geldiğince yardımcı oluyorlar için rahat olsun bende aldım pc yi bekliyorum

GarenForWin

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Çoğu kişi sistem geldiğince çalışmıyor yazmış yada hepsinde bir arıza çıkmış ve iade kabul etmemişler böyle bir sorunla karşılaştınızmı ve sisteme windosu yükleyip bir test yapıyorlarmı
Windows'un deneme sürümünü yüklüyorlar, sorun yaşamadım, 8 günde gelmesi dışında sorun yoktu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
mustafa zabun
çok alışveriş yaptım 14 gün iade konusunda hiç sıkıntı çıkarmıyorlar ellerinden geldiğince yardımcı oluyorlar için rahat olsun bende aldım pc yi bekliyorum
Tamam kardeşim gerçekten içime su serptiniz şikayet vara bir baktım acayip derecede kuşkulandım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Windows'un deneme sürümünü yüklüyorlar, sorun yaşamadım, 8 günde gelmesi dışında sorun yoktu.
Sağlam gelsin de 8 10 gün hiç farketmez acelem yok

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Berkay derin
Güvenebilirsin monitör almıştım.

Etzell

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
abdullah taş
Tamam kardeşim gerçekten içime su serptiniz şikayet vara bir baktım acayip derecede kuşkulandım

Sağlam gelsin de 8 10 gün hiç farketmez acelem yok
mesela ilk dafa pc alıyorum monitör yok 144 hz alcam istediğim markayı satmıyorlar satsa gözü kapalı alcam o derece şuan kara kara 144 hz arıyom

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
taha yaman
Instagram
tahayamaan
Discord
tahayamaan#6708
Arkadaşlar cuma günü Abdullah’ın çıkardığı sistemi satın aldım ince hesabı hiç araştırmadan direk Abdullah a güvenerek alışveriş yaptım ama sitede çok sorunla karşılaşan varmış ince hesaba güveneyimmi yoksa direk siparişi iptal mi edeyim sizce sorun yaşayan oldumu aranızda
güveen

Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
mustafa zabun
mesela ilk dafa pc alıyorum monitör yok 144 hz alcam istediğim markayı satmıyorlar satsa gözü kapalı alcam o derece şuan kara kara 144 hz arıyom
Anladım kardeşim inşallah bulursun sendemi Abdullah ın sistemden sipariş verdin

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Batuhan Pakır
Arkadaşlar ben de sistemin siparişini verdim windows yüklü geliyor dediniz ama ben bir kaç yerde bios güncellemiyorlar driver eski kurduklarını okudum sıkıntı yaşadınız mı sistemlerde

Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
mustafa zabun
Arkadaşlar ben de sistemin siparişini verdim windows yüklü geliyor dediniz ama ben bir kaç yerde bios güncellemiyorlar driver eski kurduklarını okudum sıkıntı yaşadınız mı sistemlerde
Diğer arkadaşları etiketle bence benim hiç bilgim yok

aynen laptoptan kurtuluyom :D
Valla bende öyle sistem sorunsuz gelsin bir şey çıkmasın direk laptopu satacağım 😅

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,802
Üyeler
163,729
Son üye
0303
Top Bottom