Yukarıda yazdım test edilip edilmediğini bilmiyorumsistem aldım sorun varsa sor
Windows'un deneme sürümünü yüklüyorlar, sorun yaşamadım, 8 günde gelmesi dışında sorun yoktu.Çoğu kişi sistem geldiğince çalışmıyor yazmış yada hepsinde bir arıza çıkmış ve iade kabul etmemişler böyle bir sorunla karşılaştınızmı ve sisteme windosu yükleyip bir test yapıyorlarmı
Tamam kardeşim gerçekten içime su serptiniz şikayet vara bir baktım acayip derecede kuşkulandımçok alışveriş yaptım 14 gün iade konusunda hiç sıkıntı çıkarmıyorlar ellerinden geldiğince yardımcı oluyorlar için rahat olsun bende aldım pc yi bekliyorum
Sağlam gelsin de 8 10 gün hiç farketmez acelem yokWindows'un deneme sürümünü yüklüyorlar, sorun yaşamadım, 8 günde gelmesi dışında sorun yoktu.
mesela ilk dafa pc alıyorum monitör yok 144 hz alcam istediğim markayı satmıyorlar satsa gözü kapalı alcam o derece şuan kara kara 144 hz arıyomTamam kardeşim gerçekten içime su serptiniz şikayet vara bir baktım acayip derecede kuşkulandım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sağlam gelsin de 8 10 gün hiç farketmez acelem yok
güveenArkadaşlar cuma günü Abdullah’ın çıkardığı sistemi satın aldım ince hesabı hiç araştırmadan direk Abdullah a güvenerek alışveriş yaptım ama sitede çok sorunla karşılaşan varmış ince hesaba güveneyimmi yoksa direk siparişi iptal mi edeyim sizce sorun yaşayan oldumu aranızda
Anladım kardeşim inşallah bulursun sendemi Abdullah ın sistemden sipariş verdinmesela ilk dafa pc alıyorum monitör yok 144 hz alcam istediğim markayı satmıyorlar satsa gözü kapalı alcam o derece şuan kara kara 144 hz arıyom
Güvenebilirsin monitör
aynen laptoptan kurtuluyomAnladım kardeşim inşallah bulursun sendemi Abdullah ın sistemden sipariş verdin
Diğer arkadaşları etiketle bence benim hiç bilgim yokArkadaşlar ben de sistemin siparişini verdim windows yüklü geliyor dediniz ama ben bir kaç yerde bios güncellemiyorlar driver eski kurduklarını okudum sıkıntı yaşadınız mı sistemlerde
Valla bende öyle sistem sorunsuz gelsin bir şey çıkmasın direk laptopu satacağımaynen laptoptan kurtuluyom
çıkmaz inşallah tekrardan hayırlı olsunDiğer arkadaşları etiketle bence benim hiç bilgim yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Valla bende öyle sistem sorunsuz gelsin bir şey çıkmasın direk laptopu satacağım
Teşekkürler sana da hayırlı olsun sistemler gelsin tekrardan irtibata geçelimçıkmaz inşallah tekrardan hayırlı olsun