Şuan delirdim çünkü benim sistemimde değil hile nokta kadar hata bile yapamazlar. Şuan direkt Genel Müdürleri ile iletişime geçip olayın aslını öğreneceğim. Teşekkürler
Sıkıntı yok gökhan sana yükselmedi bana kızgın herhalde yalan felan düşünüyor herhalde yükselsin sorun yok sana teşekkür ediyorum görseli attığın için kardeşim eyvallah neyse gereken çıktı ortaya sistemi almıyorum zaten herkes görsün burda ki yapılanı Abdullah böyle davranırsa forumdan da engelleyebilir beni sorun yok.
Şuan delirdim çünkü benim sistemimde değil hile nokta kadar hata bile yapamazlar. Şuan direkt Genel Müdürleri ile iletişime geçip olayın aslını öğreneceğim. Teşekkürler
Ben birilerine ulaş diye yazmadım buradaki arkadaşlar da görsün diye ben sabahın 5 inde kalkıp pastanede çalışıp bu parayı toplayıp bu sistemi aldım 1 TL sine kadar alın teri ben zengin olsam peşine gram düşmezdim o yüzden ben senden bir şey beklemiyorum az bir para vermedim yapılan ortada arkadaşlar da görsün ona göre alışveriş yapsınlar teşekkür ediyorum herkese sağlıklı günler forumdan da çıkıyorum.
Belki sen sistemi özelleştirdiğin için öyle denmiştir. Çünkü kampanyalı fiyat RX 5600 XT dahilinde. Ve sen ssd de eklemiştin. Yani özelleştirmeden dolayı veremiyor olmaları normal. Ha sen donanım arşivinden geldiğini söyleyince belki bir fırsat yapmışlardır sonuçta Abdullah abi yıllardır sistem yapıyor incehesapla da çalışıyor. Ben ne inchesap'ın böyle oyunlara sanmıyorum.
Belki sen sistemi özelleştirdiğin için öyle denmiştir. Çünkü kampanyalı fiyat RX 5600 XT dahilinde. Ve sen ssd de eklemiştin. Yani özelleştirmeden dolayı veremiyor olmaları normal. Ha sen donanım arşivinden geldiğini söyleyince belki bir fırsat yapmışlardır sonuçta Abdullah abi yıllardır sistem yapıyor incehesapla da çalışıyor. Ben ne inchesap'ın böyle oyunlara sanmıyorum.
Çok iyi niyetlisin işlemci değiştirseydim dediğini kabul ederdim alakası bile yok yaptıkları olayı anlayıp korkup 3 saat sonra döndüler ben ince hesapla ilgili çok şey duydum arkadaşlardan ben sesimi çıkarmasaydım bana stok fan gelecekti emin olun
Anlamazlar birilerini korumaya laf söyletmeye çalışıyorlar ince hesapta kaç kere alışveriş yaptın da bu olaylara girmez diyorsun ben çok vakasını biliyorum. Ben Abdullah’ı bildiğim için aldım yoksa bana bu siteden bir şey aldırmazdı kimse dilim de yandı sizlerinde görmesini istedim almayın demiyorum dikkatli olun diyorum iyi forumlar.
Sıkıntı yok gökhan sana yükselmedi bana kızgın herhalde yalan felan düşünüyor herhalde yükselsin sorun yok sana teşekkür ediyorum görseli attığın için kardeşim eyvallah neyse gereken çıktı ortaya sistemi almıyorum zaten herkes görsün burda ki yapılanı Abdullah böyle davranırsa forumdan da engelleyebilir beni sorun yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben birilerine ulaş diye yazmadım buradaki arkadaşlar da görsün diye ben sabahın 5 inde kalkıp pastanede çalışıp bu parayı toplayıp bu sistemi aldım 1 TL sine kadar alın teri ben zengin olsam peşine gram düşmezdim o yüzden ben senden bir şey beklemiyorum az bir para vermedim yapılan ortada arkadaşlar da görsün ona göre alışveriş yapsınlar teşekkür ediyorum herkese sağlıklı günler forumdan da çıkıyorum.
Hocam bırakın şu Abdullah beni de engelleyebilir laflarını beni neden başkalarının yaptığını hareketleri yapacakmış gibi düşünüyorsunuz? Sorun şu ki aslını araştırmadan böyle bir başlık açman bana durumu sormadan etmeden! ben şuan bir cevap bekliyorum Genel Müdürlerinden ama ben sana hatayı söyliyeyim, sistemde işlemciyi 3600 değilde özelleştirip alanlara stok fan gidecekti, sende ekran kartı gibi özelleştirmeler yapınca Call Center'daki arkadaşın kafası karışmış sanırım. Çünkü bu Prism AMD kayıtlı adedi belli kimse bir adedinde bile hile yapamaz. Yani soğutucular eksiksiz gidecek burası her türlü ok ama sen de böyle bir amatör müşteri hizmetlisi ile karşılaşınca bu şekilde anlaman da normal
Abdullah konu ile ilgileneceğini söyledi zaten.
Hata vs. ne varsa açıklamasını da şeffaf şekilde yapacaktır.
Tahminimce;
Eğer stok fan gönderme olayı yapılıyorsa düzeltilecektir.
O yüzden sinir-stres gerginliğe gerek yok.
"Elçiye zeval olmaz" derler.