Neler Yeni

İnce Hesaptan Paraf Kart ile taksitlendirme

Efe Alper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
Efe Talha Alper
İnternet sitesinde 7200/12 den 481 lira yazıyor efendim. Taksitlendirme kısmında.
işte dedim ya o özelleştirme yapmadan önceki taksit fiyatı özelleştirme yapınca sadece toplam fiyatı değişmiş taksit fiyatı değişmemiş
bu yüzden taksit fiyatını 7200/12 den 600 olduğunu anlayabilirsin eğer hala aklında soru var ise incehesap müşteri hizmetlerini arayabilirsin
ve son olarak o sistem pahalı bence yeni konu açarak sistem önerisi alabilirsiniz bence bu sistemi almayın

Moonberk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ayberk Kızıldağ
işte dedim ya o özelleştirme yapmadan önceki taksit fiyatı özelleştirme yapınca sadece toplam fiyatı değişmiş taksit fiyatı değişmemiş
bu yüzden taksit fiyatını 7200/12 den 600 olduğunu anlayabilirsin eğer hala aklında soru var ise incehesap müşteri hizmetlerini arayabilirsin
ve son olarak o sistem pahalı bence yeni konu açarak sistem önerisi alabilirsiniz bence bu sistemi alma
Sadece hazır sistem alabilirim... İnce hesap Paraf'a özel taksitlendirme yaptığı için de sadece ince hesaptan alabilirim. Müşteri hizmetleri ile konuşacağım. Ayrıca konuda eklediğim resime de bakabilirsiniz. Taksit olarak 481 lira yazıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,612
Üyeler
164,536
Son üye
Aury
Top Bottom