Hocam sordum ancak fazla cvp yoktu yeni konu açıncsda spam oluyor ama 1 2 sorum var 1-Aldığımda freedos muş ben ilk defa öyle işletim sistemi duydum nasıl windows yapstım 2-ilk aldığımda ne yapmam gerekirGüvenilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Pc almadan önce (eğer bilginiz yoksa çok fazla) buraya sorarsanız güzel olur.
freedos değil deneme sürümü yüklü gelir. en basit uğraştırmıcak şekil internette 20-30 lira civarına kod veriyorlar alıp onu girmek o kadarHocam sordum ancak fazla cvp yoktu yeni konu açıncsda spam oluyor ama 1 2 sorum var 1-Aldığımda freedos muş ben ilk defa öyle işletim sistemi duydum nasıl windows yapstım 2-ilk aldığımda ne yapmam gerekir
knk freedos işletim sistemi yok anlamına geliyor içine windows kurman lazımHocam sordum ancak fazla cvp yoktu yeni konu açıncsda spam oluyor ama 1 2 sorum var 1-Aldığımda freedos muş ben ilk defa öyle işletim sistemi duydum nasıl windows yapstım 2-ilk aldığımda ne yapmam gerekir
Freedos işletim sistemi değildi, Freedos, işletim sistemi olmadığını gösterir kendiniz çok basit bir şekilde win kurabilirsiniz.Hocam sordum ancak fazla cvp yoktu yeni konu açıncsda spam oluyor ama 1 2 sorum var 1-Aldığımda freedos muş ben ilk defa öyle işletim sistemi duydum nasıl windows yapstım 2-ilk aldığımda ne yapmam gerekir
Çok sağol kanka 2.soeuöada bir bakarsan çok güzel olueknk freedos işletim sistemi yok anlamına geliyor içine windows kurman lazım
Çok sağolun hocam 2.Sorumada cevap verirseniz çok sevinirimFreedos işletim sistemi değildi, Freedos, işletim sistemi olmadığını gösterir kendiniz çok basit bir şekilde win kurabilirsiniz.
Güvenilir ilk aldığında basit bir şekilde windows kuracaksın driver yükleyeceksin ve prime95 + furmark testi yap 10 dakika videoları hepsinin var youtube daHocam sordum ancak fazla cvp yoktu yeni konu açıncsda spam oluyor ama 1 2 sorum var 1-Aldığımda freedos muş ben ilk defa öyle işletim sistemi duydum nasıl windows yapstım 2-ilk aldığımda ne yapmam gerekir
Bilmiyoeum hocsm üeün bilgilerinde öyle yazıyordu ondan sordum sağoljmfreedos değil deneme sürümü yüklü gelir. en basit uğraştırmıcak şekil internette 20-30 lira civarına kod veriyorlar alıp onu girmek o kadar
Hoxam zahmet olmassa Win. Kurmak için kolay anlatan video varmıGüvenilir ilk aldığında basit bir şekilde windows kuracaksın driver yükleyeceksin ve prime95 + furmark testi yap 10 dakika videoları hepsinin var youtube da
Bilmiyoeum hocsm üeün bilgilerinde öyle yazıyordu ondan sordum sağoljm
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hoxam zahmet olmassa Win. Kurmak için kolay anlatan video varmı
Teşekkğrlerwindows nasıl kurulur - Google'da Ara
www.google.com
Teşekkürler hocam çok sağolun hepinize