L leo45 80+ Katılım 13 Mayıs 2022 Mesajlar 3 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim efe aydın 15 Mayıs 2022 #14 Yanları 3'e veya Sıfır üstler uzun olarak bir model tercih edebilirsiniz arkadaşımında seninkiler gibi ince telli saçları var dediğim modeli kullanıyor kullanışlı olduğunu söylüyor.
Yanları 3'e veya Sıfır üstler uzun olarak bir model tercih edebilirsiniz arkadaşımında seninkiler gibi ince telli saçları var dediğim modeli kullanıyor kullanışlı olduğunu söylüyor.
cukumera21 80+ Bronze Katılım 13 Kasım 2021 Mesajlar 774 Dahası Reaksiyon skoru 329 İsim Hasan Kaya 15 Mayıs 2022 #15 ahmetamahangisi yazmış: üstleri 3 yapıp yanları sıfır yaptırmayı düşünüyorum üstler 4-5 te olabilir yeni nesil gangsta stili yani Devamı için tıklayın... Hocam çok inceyse dipleri gözükebilir bende gözüküyor. Benim saçlarım da ince.
ahmetamahangisi yazmış: üstleri 3 yapıp yanları sıfır yaptırmayı düşünüyorum üstler 4-5 te olabilir yeni nesil gangsta stili yani Devamı için tıklayın... Hocam çok inceyse dipleri gözükebilir bende gözüküyor. Benim saçlarım da ince.