İncehesap 5070 sistem alınır mı?

eze00

80+
Reaksiyon skoru
1
Son düzenleme:
pardon hocam paylaştım şimdi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

unutmuşum hocam attım şimdi
Öncelikle rami ileride 2x16 yapacaksan 1x16 kalsın bir süre ama yapmayacaksan 2x8 olarak kullan anakart için bütçe var ise en azından 400-500 konup ekran kartı spotunu korumalı bir model tercih et soğutucu olarak 90mm yerine 4-5 bakır borulu 120mm modeller var aynı şekilde 400-500 ekleyerek

Öncelikle rami ileride 2x16 yapacaksan 1x16 kalsın bir süre ama yapmayacaksan 2x8 olarak kullan anakart için bütçe var ise en azından 400-500 konup ekran kartı spotunu korumalı bir model tercih et soğutucu olarak 90mm yerine 4-5 bakır borulu 120mm modeller var aynı şekilde 400-500 ekleyerek
Şahsen kullanacak olsam ileride 2x16 yapardım

Şahsen kullanacak olsam ileride 2x16 yapardım
bende aynı düşüncedeyim o yüzden 1x16 alıcam şimdilik, ekran kartının spotunu korumak derken ne dediğinizi anlamadım tam olarak

bende aynı düşüncedeyim o yüzden 1x16 alıcam şimdilik, ekran kartının spotunu korumak derken ne dediğinizi anlamadım tam olarak
ekran kartı slotunun yanında olan koruma demiri gibi seçili anakartta yok diğer modellere bakarsan demir tarzı bir koruma görüceksin ondan bahsediyorum

ekran kartı slotunun yanında olan koruma demiri gibi seçili anakartta yok diğer modellere bakarsan demir tarzı bir koruma görüceksin ondan bahsediyorum
peki ne işe yarıyor o demir, sarsıntı durumunda falan mı koruyor birde hangi anakartlarında var o

2 anakartın PCI slotlarını karşılaştırırsanız farkı göreceksiniz ve fiziksel darbelerden biraz daha fazla koruyacaktır çünkü en hassas bölgelerden birisidir PCI

Ekler

• IMG_0235.webp
    IMG_0235.webp
    49.3 KB · Hit: 15
Güç kaynağı 750w olsun rami 32 yap anakartı ve soğutucuyu da değiştir. Bu şekilde 52-53k olur ben 10 gün önce 48.5 a çok benzer sistem aldım vatanı ya da cuma indirimlerini beklersen daha uyguna gelir bence

Güç kaynağı 750w olsun rami 32 yap anakartı ve soğutucuyu da değiştir. Bu şekilde 52-53k olur ben 10 gün önce 48.5 a çok benzer sistem aldım vatanı ya da cuma indirimlerini beklersen daha uyguna gelir bence
güç kaynağı yeterli bence, şimdilik 16gb alıcam ilerde 32gb geçiş yaparım, anakartı neden değiştirmem gerektiğini belirtirseniz daha iyi anlarım, soğutucuyuda değiştiricem

Geri