Neler Yeni

İncehesap 6 gündür para iademi yapmıyor :D

ugurkolasin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Uğur
Bu gece ile beraber tam 6 gündür onaylanmış iade talebimin para iadesini yapmıyorlar arkadaşlar :D Sanırım bu iş mahkemelik olacak. 2350 lira 71 kuruşum büyük ihtimal çöp oldu. Şimdi bu kanıya nasıl vardım açıklayayım. İncehesap üzerinden bir alışveriş yapın ve daha işleme alınmadan siparişi iptal edin max 2 gün taş çatlasın 3 gün içinde para iade olur. Ama gel gör ki bu dolandırıcılar 6 gündür paramı bana geri vermiyor :D Benim kredi kartı ödeme günüm geldi geçti ve sırf ekstreme yansımadığı için ben önümüzde ki ay 2 kat daha fazla para göndermem gerekecek :D

Paranızı seviyorsanız iade politikası daha düzgün sitelerden alışveriş yapın arkadaşlar :D
yasaya göre firma parayı iade etmek için 10 iş günü süresi vardır ve bu süre sadece firmaya ait olandır bunun yanı sıra bankanın da 20 gün hakkı vardır durumuna göre 10+20 gün e kadar çıkabilir

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
:D :D :D 21 :D :D :D gün :D :D :D hakları :D :D :D var :D :D :D sitede :D :D :D yazıyor :D :D :D biraz :D :D :D daha :D :D :D bekle

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Ne yapayım hocam bir tomar para veriyorum büyük hevesle bir cihaz alıyorum cihaz kusurlu iade ediyorum param geri gelmiyor. Parayı sokaktan bulmuyorum ki ben peşine düsmekten her gün aramaktanda sıkıldım.
Şimdi peşine düşmek ayrı bir olay karşı firmayı direk dolandırıcı diye nitelendirmek ayrı olay.
Zamanında bana da kusurlu bir monitör gönderilmişti iade ettim uzun bir süreç oldu yenisini yolladılar.
İncehesap kolay kolay yamuk yapmaz yapsa bile alıcıyı mağdur etmez ve maillerine en iyi cevap veren internet sitelerinden biridir.
Pr için söylemediğimi de forumdaki genel yapımdan anlayabilirsiniz .

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Bu gece ile beraber tam 6 gündür onaylanmış iade talebimin para iadesini yapmıyorlar arkadaşlar :D Sanırım bu iş mahkemelik olacak. 2350 lira 71 kuruşum büyük ihtimal çöp oldu. Şimdi bu kanıya nasıl vardım açıklayayım. İncehesap üzerinden bir alışveriş yapın ve daha işleme alınmadan siparişi iptal edin max 2 gün taş çatlasın 3 gün içinde para iade olur. Ama gel gör ki bu dolandırıcılar 6 gündür paramı bana geri vermiyor :D Benim kredi kartı ödeme günüm geldi geçti ve sırf ekstreme yansımadığı için ben önümüzde ki ay 2 kat daha fazla para göndermem gerekecek :D

Paranızı seviyorsanız iade politikası daha düzgün sitelerden alışveriş yapın arkadaşlar :D
Ara aynen şunu de bugün iadem olmaz işe tüketici hakem heyetine gideceğim iyi günler de

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Yasaya görede benim 14 gün içersinde koşulsul iade hakkım bulunuyor onu ne yapacağız :D Bu 14 gün 1 yılada uzayabiliyor böyle durumlarda.
Koşulsuz iade hakkın var lakin ürünü incelemek de firmanın hakkı.
Anında para iadesi hakkın yok.

Quepardo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Berkem Özevim
Zaten normalde de 2 hafta civarında sürer iadeler bunda garip bir olay yok kendi haklarını ve karşındakinin haklarını bilmemen senin hatan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim de alışverişim oldu sıkıntısını görmediğim bir site düzgünce öğrenmeden dolandırıcı falan demen hiç hoş değil

Hawkz

80+ Bronze
Koşulsuz iade hakkın var lakin ürünü incelemek de firmanın hakkı.
Anında para iadesi hakkın yok.
Dediğiniz gibi olsun biraz daha sabredeyim. Yiyeceğim faizi yedim nasıl olsa

Zaten normalde de 2 hafta civarında sürer iadeler bunda garip bir olay yok kendi haklarını ve karşındakinin haklarını bilmemen senin hatan

Benim de alışverişim oldu sıkıntısını görmediğim bir site düzgünce öğrenmeden dolandırıcı falan demen hiç hoş değil
Hocam banka beni dürtüyor ben bu konuda pimpirikli davranıyorsam sonuna kadar haklıyım.

Quepardo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Berkem Özevim
Dediğiniz gibi olsun biraz daha sabredeyim. Yiyeceğim faizi yedim nasıl olsa

Hocam banka beni dürtüyor ben bu konuda pimpirikli davranıyorsam sonuna kadar haklıyım.
Dediğim gibi normalde de bu iadeler 2 hafta civarında sürüyor 1 haftadan erken yatanı hatta şanslı sayılır yani burada bilmeden hareket ettiğin için hata senin diyorum

Süleyman ÇAKIR-

80+ Silver
En İyi Cevap
2
21 güne kadar hakları var diye biliyorum, neden dolandırıcı olsunlar ki?

Hawkz

80+ Bronze
Dediğim gibi normalde de bu iadeler 2 hafta civarında sürüyor 1 haftadan erken yatanı hatta şanslı sayılır yani burada bilmeden hareket ettiğin için hata senin diyorum
Umrumda değil. Başım belaya girmeyecek olsa müşteri hizmetlerini arayıp bizzat kendilerine söylerim bunu :)
21 güne kadar hakları var diye biliyorum, neden dolandırıcı olsunlar ki?
Daha hızlı gerçekleşebilecek bir talebin ve iadenin sürecini uzattıkça uzattıkları için. Babamın firması değil forumda kurallar olmasa ağzıma geleni söyleyeceğim de işte ayıp ne yaparsın. Hayvan gibi faiz yedim kredi kartı ödemesi konusunda :D

Süleyman ÇAKIR-

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Umrumda değil. Başım belaya girmeyecek olsa müşteri hizmetlerini arayıp bizzat kendilerine söylerim bunu :)

Daha hızlı gerçekleşebilecek bir talebin ve iadenin sürecini uzattıkça uzattıkları için. Babamın firması değil forumda kurallar olmasa ağzıma geleni söyleyeceğim de işte ayıp ne yaparsın. Hayvan gibi faiz yedim kredi kartı ödemesi konusunda :D
O kötü olmuş hocam, keşke ona göre ayarlama şansınız vardıysa ona göra ayarlasaydınız. Çünkü şu an onlar haklı bir yere başvursanız 21 gün hakkımız var derler.

Arda54_TR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,347
İsim
Arda Barınır
Yasaya görede benim 14 gün içersinde koşulsul iade hakkım bulunuyor onu ne yapacağız :D Bu 14 gün 1 yılada uzayabiliyor böyle durumlarda.
Dostum sen iade edebilirsin fakat senin kusurlu diye gönderdiğin ürünü adamın incelemesi gerekiyor sana 14 gün içerisinde kesinlikle iade alabileceksin diye bir denmiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,190
Üyeler
163,797
Son üye
Simsek34
Top Bottom