Neler Yeni

İncehesap 6 gündür para iademi yapmıyor :D

Hawkz

80+ Bronze
Dostum sen iade edebilirsin fakat senin kusurlu diye gönderdiğin ürünü adamın incelemesi gerekiyor sana 14 gün içerisinde kesinlikle iade alabileceksin diye bir denmiyor
Yukarıda yeterince aynı şeyi yazdılar. Papağan gibi tekrar etmenin mânası yok hocam.

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
İncehesap gayet güvenilir bir site belli ki bir hata olmuş kimse sizin çok büyük paranız olan 2000 liranız peşinde değil. Hemen dolandırıcı demişsiniz siteye lütfen yanlış yönlendirme yapmayınız.

Hawkz

80+ Bronze
İncehesap gayet güvenilir bir site belli ki bir hata olmuş kimse sizin çok büyük paranız olan 2000 liranız peşinde değil. Hemen dolandırıcı demişsiniz siteye lütfen yanlış yönlendirme yapmayınız.
Küçümsediğin para bu kadar degersizse versinler o zaman dayı? QP ve Sinerji'nin iade politikası ile kiyas yaptığın zaman açık ara İncehesap'ın zorunlu olmadıkça tercih edilmemesi gerektiğini anlamak güç değil. Bana ahkam kesmeyin hocam. Ben o parayı 6 7 ayda anca biriktirmişim. Yukarıda aynı yazıyı 10 defa yazdılar. Papağan gibi aynı şeyi tekrar etmek yerine yazılan yorumlara bir tane beğeni atman yeterli. Sinir hastası olucam şimdi :D

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Küçümsediğin para bu kadar degersizse versinler o zaman dayı? QP ve Sinerji'nin iade politikası ile kiyas yaptığın zaman açık ara İncehesap'ın zorunlu olmadıkça tercih edilmemesi gerektiğini anlamak güç değil. Bana ahkam kesmeyin hocam. Ben o parayı 6 7 ayda anca biriktirmişim. Yukarıda aynı yazıyı 10 defa yazdılar. Papağan gibi aynı şeyi tekrar etmek yerine yazılan yorumlara bir tane beğeni atman yeterli. Sinir hastası olucam şimdi :D
Sinirlenebilirsiniz hocam benim için problem değil. Ayrıca kimsenin papağanlık yaptığı da yok. Ben de kendi fikrimi belirttim sadece diğer arkadaşların yaptığı gibi. Zor şartlar altında biriktirmiş olabilirsiniz evet fakat incehesap gibi büyük bir sitenin paranızda gözünüz olacağını sanmıyorum. Bir dahaki alışverişinizde tercih etmezsiniz her şey çözülür. 6 gün gibi gayet normal bir süre için yanlış algı yaratmaya değmez.

Arda54_TR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,347
İsim
Arda Barınır
Yukarıda yeterince aynı şeyi yazdılar. Papağan gibi tekrar etmenin mânası yok hocam.
Konunun tamamını okumak için vaktim yok para iadesi için beklettikleri için de konu açmanız lazım değildi bence

Hawkz

80+ Bronze
Konunun tamamını okumak için vaktim yok para iadesi için beklettikleri için de konu açmanız lazım değildi bence
Konuya cevap yazacak vakti buluyorsan okumak ve fikir sahibi olmak içinde zaman ayır bu bir, eğer bir fikrin yoksa işkembeden sallama bu iki, ne hakkinda konu acacağımda seni ilgilendirmiyor bu da üç. 2500 lira faiz yemişim stresten kendimi kesicem boş yapacaksanız gidin başkasının konusunda yapın. Şimdi defol engel

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Incehesap çalışanı ya da prcısı gördüm sanki :D Neymiş önce kusurlu ürünü kusurlu olduğu halde servise gonderip teyit edeceklermiş :D Bak bak bak ya hadi ordan kimi yolabiliriz diye kara kara düşünüyorlar. Bunların iade politikası hangi sitede var dayı?
Teyit etmeden ne yapsınlar?

Arda54_TR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,347
İsim
Arda Barınır
Konuya cevap yazacak vakti buluyorsan okumak ve fikir sahibi olmak içinde zaman ayır bu bir, eğer bir fikrin yoksa işkembeden sallama bu iki, ne hakkinda konu acacağımda seni ilgilendirmiyor bu da üç. 2500 lira faiz yemişim stresten kendimi kesicem boş yapacaksanız gidin başkasının konusunda yapın. Şimdi defol engel
Bir ki üç marş marş.

EFFCALLVERS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
316
İsim
Efe Kemal Sever
Bu gece ile beraber tam 6 gündür onaylanmış iade talebimin para iadesini yapmıyorlar arkadaşlar :D Sanırım bu iş mahkemelik olacak. 2350 lira 71 kuruşum büyük ihtimal çöp oldu. Şimdi bu kanıya nasıl vardım açıklayayım. İncehesap üzerinden bir alışveriş yapın ve daha işleme alınmadan siparişi iptal edin max 2 gün taş çatlasın 3 gün içinde para iade olur. Ama gel gör ki bu dolandırıcılar 6 gündür paramı bana geri vermiyor :D Benim kredi kartı ödeme günüm geldi geçti ve sırf ekstreme yansımadığı için ben önümüzde ki ay 2 kat daha fazla para göndermem gerekecek :D

Paranızı seviyorsanız iade politikası daha düzgün sitelerden alışveriş yapın arkadaşlar :D
bankadan bankaya değişmekle birlikte 1-2 haftaya iade yapılıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,186
Üyeler
163,796
Son üye
berqmoon
Top Bottom