Yardım İncehesap anakart muadil ürün değişimi

muadil falan değil alt seviye bana ya gerçekten muadil bir ürün önerin ya da üst model de
Enayi arıyorlar hocam biz tüketicileri enayi sanıyorlar ayıptır yaptıkları

Çok doğru, madem dalga geçer gibi öyle bir teklif yaptılar komple sistemi iade edin, kendilerine başka kazıklayacak adam bulsunlar.
Ben de bunlardan sistem aldım seçtiğim soğutucu yokmuş aradaki farkı iade edip sistemdeki soğutucuyu yolladılar bu sefer harbi enayi arıyorlar.

Gaming gecesinde bu sistemi almıştım ancak anakart tedarikçi firma tarafından hasarlı gelmiş ve bana aşağıdaki muadil ürünü önerdiler. Sizce diğerinden bir farkı var mı iyi midir?

Aynı anakart benim sistemdede vardı aynı mesaj bugün bana geldi ikimizinkide hasarlı gelmiş ne hikmetse .d Ben cevap yazdım hâla geri dönmediler hocam sen ne yaptın ?

geçtiğimiz cuma bir çok kişiye hazır sistem toplamasında yarımcı oldum ve
2 kişi aynı anakart ile sistem topladı

İKİSİNE DE BİRE BİR AYNI MESAJ GİTMİŞ

bu anakartlar ilk açılan stoklarda vardı

bu aralar site belli bir stok açıyor
ilk parti bittikten 10-15 dk sonra veya yarım saat sonra stok tükendi denilen hazır sistemi tekrar stoklara açıyor indirimli fiyattan

ama bu güne kadar 2. kez 3. kez açılan stoklarda hep bu anakart bulunurken
geçtiğimiz cuma ilk partide bulunmasına rağmen ikinci partide bu anakart listeden çıkarılmıştı

YANİ FİRMANIN ELİNDE ÜRÜN STOĞU TÜKENMİŞ O BELLİ
KISA BİR SÜRE İÇERİSİNDE DE BU ÜRÜNÜ TEDARİK EDEMEYECEĞİ İÇİN

Toplu ürün satışından gelecek sıcak paraya da güvendikleri için

arızalı geldi yalanına başvuruyorlar

BU AŞAMADA KESİNLİKLE AMA KESİNLİKLE
Muadil ürün diye sunulan ürünü kabul etmeyin

YA COLORFULUN MOSFET SOĞUTMALI 2 M2 SLOTLU V15 MODELİ ÖNERECEKLER
YA MSİ B650M-P ÖNERECEKLER (M-B DEĞİL M-P)
YA BU ÜRÜNÜ HIZLICA TEDARİK EDECEKLER
YA DA BU ÜRÜNÜ TEDARİK EDEMİYORLARSA M-K MODELİNİ TEDARİK EDİP

FİYAT FARKSIZ DEĞİŞTİRECEKLER

m-f modelini kabul etmeyin

bu olay artık bir iki kişi özelinde değil büyük bir kitleyi kandırmaya yönelik bir iş olmuştur

bu konuda sistemin biraz gecikmeli gelmesini kabullenecek olanlar muadil ürünü kabul etmediği konusunda diretsin
üst model ürün için de fiyat farkını kabul etmesin

Gerekirse
gerek bu forumdan
gerek dahil olduğum facebook gruplarından
gerek başka forumlardan

aynı problemi yaşayan arkadaşları bir araya getirip bir şikayet formu oluşturarak
ASUS TÜRKİYE İLE BİLE VEYA Bu firmaya bu anakartları sağlayan distribütör ile bile bir görüşme sağlanabilir

Bu konuda açıkcası postu görürse forum sahibininde elini taşın altına koymasını beklerim

Fiyat farkı verme zorunluluğum yok, ya ücretsiz üst model verilmesini talep et ,yoksa iade iste.

Bu incehesap ile bende çok uğraştım. Bozuk bilgisayar geldi iade ettim ,bozuk pc'yi eve geri yolladılar. Günde 3 kere arayıp kavga edince iadeyi aldılar adamlar.
En son kendileri ile çeliştiler.
Adamlar pc bozuk olduğu için iade ediyom dedim .Adamlar pc çalışıyor dedi. Dedim bende madem bozuk değil iade etmeme engel bir durum yine yok keyfi iade hakkımı kullanıyom dedim aldılar.

Son düzenleme:
Aynı anakart benim sistemdede vardı aynı mesaj bugün bana geldi ikimizinkide hasarlı gelmiş ne hikmetse .d Ben cevap yazdım hâla geri dönmediler hocam sen ne yaptın ?
hocam önerilen ürünlerden birini seçin ya da iptal edin diyorlar işte

Bu gün önerdikleri anakarta itiraz eden arkaşımıza
önrdiğimiz anakartı alıyorsanız ala getiren cevap vermişler

bu konuda aslında toplu bir hareket etmek lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arkadaşa verilen cevap
fiyat farkı istedikleri ürün de colorvul b650m olus v14 serisi

1757411726208.webp

Son düzenleme:
Robot gibi aynı şeyi tekrarlıyorlar ya en iyisi iptal etmek başka çare yok gibi

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_