Neler Yeni

❌İndirim Bitti! incehesap çılgın indirim

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
618
İsim
Batuhan
259 TL LİK KULAKLIK UMRUMDA DEĞİL BİR ÇOK İNSANINDA ÖYLE. İNSANLAR BURADA RAHAT 1,5-2 SAATİNİ F5 E BASARAK SAYFA YENİLEYEREK GEÇİRDİ. O KULAKLIĞI ALMAK İSTEYEN ÇOĞU İNSAN İSTESE NORMALDE ALIR AMA BEDAVA SİRKE BALDAN TATLIDIR MİSALİ O ÜRÜNÜ BİRİSİ ALSA BANA, BEN İSTEMEM. O KADAR UĞRAŞMAYA 1 TL DEN ALMALIYDIM DİYOR İÇ SESİM. ŞAKA GİBİ DOLANDIRILMIŞ GİBİ HİSSEDİYORUM Bİ KAÇ SAAT SİNİRİM ALT ÜST OLDU.
Mesaj otomatik birleştirildi:

BİRİSİ YAZMIŞ CİMERE
Alıntıyı görüntüle

Cimerin de çokta şeyindeydi. Şu indirim olaylarını niye bu kadar kasıyorsunuz anlamıyorum. Bu ülkede ne denetleniyor ki bu denetlensin ya da yaptırım uygulansın. Ben hiç bir zaman gaming gecesi takip etmiyorum. Zaten fiyatlar diğer sitelere göre yüksek oluyor düştü algısı yaratıyorlar. Ben ne itopya ne incehesap bu tarz yerlerden çöp bile satın almam. Size de tavsiyem hiç bulaşmamanız. Ben 26 yaşındayım bir çoğunuz benden yaşca ufak sizide anlıyorum. Böyle kampanya yapıyormuş gibi gösterip sizi heveslendiriyorlar. Bu durumlarda bela okumaktan başka bir şey gelmez elden ama zamanla bu tür şeylere alışacaksınız. Yaptıkları tamamen algı ve ilgi çekmek. İleride bir iş sahibi olduğunuzda, çalıştığınızda kendi paranızla helalinden en iyisini alırsınız kardeşlerim. Bu konuyu uzatmayın kapatın gitsin.

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
krala bak be hak geçmesin diye almamış adamlığın da böylesi bne saat 10 başladım 11 i 12 geçe aldım gerçekten çok yazık düştüğümüz hallere bakınca insan üzülüyor
Almadım kardeşim bak geçmişte aldığım ürünlerin de fotoğraflarını paylaştım var ise hepsini alabilen atsın eyvallah diyim. Alabiliyor iken almayı denemiyorum bile. Özelden yazıldı bana yok dedim kimsenin hakkina geçmem öyle yapacak olsam kendime almak için uğraşırdim dedim zaten 13 dakika içinde alabilmiş iken.

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Oğuzhan Oğuzhan
Ürünüm kargoya verildi alanlara helal olsun. 22.13 te aldım ben. İstesem daha fazla alırdım hak geçmesin diye devam etmedim 13 dakika içinde alan biri olarak herkese hayırlı hafta sonları dilerim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben 13 dakika içinde aldım. Şans diyorsanız ben gibi illa vardır o 2 saat içinde alabilen. Başından beri aldım ben mousepad 1₺ den mouse 1₺ den alabilen alıyor şans ise hepsi mi şans aldıklarım o zaman bana hakaret olur hepsine de alabildiysem.
Alan vatandaşlardan biri sensin hayırlı olsun ama alamayan 100 lerce var mesele bitse stok anlarım url hilesi sahtekarlık olay burada. İNCEHESAP HESAP VERECEK.

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Alan vatandaşlardan biri sensin hayırlı olsun ama alamayan 100 lerce var mesele bitse stok anlarım url hilesi sahtekarlık olay burada. İNCEHESAP HESAP VERECEK.
Vallaha şimdiye kadar alabildiğim bu konu hakkında bir şey demem doğru olmaz. Alamıyor olsam ben de katılırdim belki bu konu da haklısınız. Ama forum da sırf yazan 10-15 kişi gördüm aldığını belirten. Belirtmeyen veya forum da aldım demeyen de çok kişi vardır belli ki 1.000 kişi filan girmedi şimdiye kadar bu kadar cokmemisti sadece ilk başta çökmüştü mouse pad olayında 10 dakika bir aksaklık yaşanmıştı ama onda bile bir kişi olarak 2 3 tane çeken vardır emin olun

SametSW

80+ Bronze
Vallaha şimdiye kadar alabildiğim bu konu hakkında bir şey demem doğru olmaz. Alamıyor olsam ben de katılırdim belki bu konu da haklısınız. Ama forum da sırf yazan 10-15 kişi gördüm aldığını belirten. Belirtmeyen veya forum da aldım demeyen de çok kişi vardır belli ki 1.000 kişi filan girmedi şimdiye kadar bu kadar cokmemisti sadece ilk başta çökmüştü mouse pad olayında 10 dakika bir aksaklık yaşanmıştı ama onda bile bir kişi olarak 2 3 tane çeken vardır emin olun
Keske sizde ki şans bende de olsa o kulaklığı cidden istiyordum nasip değilmiş

overkill

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Axl Rose
Ben de 1 tane ve sonuna ? koymadan aldım. Tekrar tekrar denedim, çok hata verdi, çok defa açılmadı. Konuda bahsedilen hataların çoğuna ben de denk geldim, banka 3D güvenlik sayfası bile açılmadı, BKM Express ile denedim o da çalışmadı ancak defalarca denedikten sonra nihayet 3D güvenlik ile işlem tamamlandı.

Firmanın 20-30 kişiye satış yapıp sahte stok yazdığını zannetmiyorum bu arada.

Ancak almak istediğim başka ürünler de vardı ve sonrasında onları almak istediğimde sürekli olarak adres sayfasında tıkandı kaldı sistem, adresleri seçiyorum devam diyorum yine adres seçim ekranı geliyor şeklinde asıl almak istediklerimi alamadım (yatmadan önce bile denedim -saat 02.00 civarı- ama alamadım).

Yine de asıl sorunun yoğunluk olduğunu düşünüyorum. 1 TL'ye ürün satılmayan haftalarda hiç sorun yaşanmıyor çünkü.

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Keske sizde ki şans bende de olsa o kulaklığı cidden istiyordum nasip değilmiş
Şans demiyelim lütfen hepsini aldım ben şimdiye kadar ;) ama tabi bazıları için şans gerekiyor.

Ekler

• Screenshot_20220618-144323~3.png
    Screenshot_20220618-144323~3.png
    62.7 KB · Hit: 58
  • Screenshot_20220618-144318~3.png
    Screenshot_20220618-144318~3.png
    62 KB · Hit: 59
  • Screenshot_20220618-144032~3.png
    Screenshot_20220618-144032~3.png
    69.4 KB · Hit: 62

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,749
İsim
SANANE
Bu konunun bir gecede 54K hit alması peki.

sa9a

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Hasan Demir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon ve Uygulama Yazılımı
Cimerin de çokta şeyindeydi. Şu indirim olaylarını niye bu kadar kasıyorsunuz anlamıyorum. Bu ülkede ne denetleniyor ki bu denetlensin ya da yaptırım uygulansın. Ben hiç bir zaman gaming gecesi takip etmiyorum. Zaten fiyatlar diğer sitelere göre yüksek oluyor düştü algısı yaratıyorlar. Ben ne itopya ne incehesap bu tarz yerlerden çöp bile satın almam. Size de tavsiyem hiç bulaşmamanız. Ben 26 yaşındayım bir çoğunuz benden yaşca ufak sizide anlıyorum. Böyle kampanya yapıyormuş gibi gösterip sizi heveslendiriyorlar. Bu durumlarda bela okumaktan başka bir şey gelmez elden ama zamanla bu tür şeylere alışacaksınız. Yaptıkları tamamen algı ve ilgi çekmek. İleride bir iş sahibi olduğunuzda, çalıştığınızda kendi paranızla helalinden en iyisini alırsınız kardeşlerim. Bu konuyu uzatmayın kapatın gitsin.
İnce hesaptan çok alışveriş yaptım genelde de sorun çıkmazdı ama geçen sene bu zamanlar bayram ertesi bir kulaklık sipariş verdim vermez olaydım 1.5 ay sürdü şikayet etmediğim yer kalmadı. Adamlara yazıyorum otomatik mesajla cevap veriyorlardı, arada bir birileri arayıp ilgilendiklerini söylüyorlar ve çelişkili ifadeler kullanıyorlardı. Cimere, THH’ne, ŞikayetVar’a yazdım sonuç vermedi. En son kulaklıktan vazgeçip bari paramı verin dedim onu da vermediler. Tam umudu kestiğim anda gün ortası adamın biri aramıştı çok üzgünüz bilmem ne kargonuz kaybolmuştu falan diye yalanlar söyledi. Adam sövdüm saydım kapadım yüzüne, tekrar arayıp tüm şikayetleri kaldırırsanız göndeririz dedi bir şekilde ikna etti bir de dalga geçer gibi 10₺’lik kupon vermişlerdi. Bu da böyle bir anım. Her seferinde insanı yerin dibine sokup bir de haklı çıkmayı başarıyor böyle büyük şirketler. O günden sonra bir kez bile alışveriş yapmadım bu siteden bugün işte bir umut kulaklık aldık ama gelir mi bilmem gelmezse de şaşırmam zaten. Ucuz malın yahnisi olmaz yine bir kılıf bulur göndermezler gibime geliyor.

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
İnce hesaptan çok alışveriş yaptım genelde de sorun çıkmazdı ama geçen sene bu zamanlar bayram ertesi bir kulaklık sipariş verdim vermez olaydım 1.5 ay sürdü şikayet etmediğim yer kalmadı. Adamlara yazıyorum otomatik mesajla cevap veriyorlardı, arada bir birileri arayıp ilgilendiklerini söylüyorlar ve çelişkili ifadeler kullanıyorlardı. Cimere, THH’ne, ŞikayetVar’a yazdım sonuç vermedi. En son kulaklıktan vazgeçip bari paramı verin dedim onu da vermediler. Tam umudu kestiğim anda gün ortası adamın biri aramıştı çok üzgünüz bilmem ne kargonuz kaybolmuştu falan diye yalanlar söyledi. Adam sövdüm saydım kapadım yüzüne, tekrar arayıp tüm şikayetleri kaldırırsanız göndeririz dedi bir şekilde ikna etti bir de dalga geçer gibi 10₺’lik kupon vermişlerdi. Bu da böyle bir anım. Her seferinde insanı yerin dibine sokup bir de haklı çıkmayı başarıyor böyle büyük şirketler. O günden sonra bir kez bile alışveriş yapmadım bu siteden bugün işte bir umut kulaklık aldık ama gelir mi bilmem gelmezse de şaşırmam zaten. Ucuz malın yahnisi olmaz yine bir kılıf bulur göndermezler gibime geliyor.
Kargoya verildi benim ürün. Çokta fazla kötülemeye gerek yok. Şimdi gönderdiği zaman yorum olarak gönderildi ürün beklemiyordum cidden ucuz etin yahnisi dediğim için özür dilerim diyeceksen eyvallah ta yani çok seviyoruz cidden bu tür olaylar da karalama yapmayı 1₺ den ürün aldıysan ne ala insanlar gıda için kuyrukta birbirini eziyorlar kutu kutu yağ olayları var zor cidden zor insanları mutlu etmekte edememekte neyse iyi forumlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Oğuzhan Oğuzhan
Tüm forumdaşlar için bu şikayet. YKS'ye girecek olupta kulaklık almak isteyen, sabah işe gidecek olupta kulaklığımı alayım öyle gideyim diyen tüm kardeşlerimiz için. İncehesap Hesap Vereceksin.

Ekler

• Ticaret Bakanlığı.jpg
    Ticaret Bakanlığı.jpg
    88.7 KB · Hit: 47
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,250
Üyeler
162,932
Son üye