boeasy
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 618
- İsim
- Batuhan
259 TL LİK KULAKLIK UMRUMDA DEĞİL BİR ÇOK İNSANINDA ÖYLE. İNSANLAR BURADA RAHAT 1,5-2 SAATİNİ F5 E BASARAK SAYFA YENİLEYEREK GEÇİRDİ. O KULAKLIĞI ALMAK İSTEYEN ÇOĞU İNSAN İSTESE NORMALDE ALIR AMA BEDAVA SİRKE BALDAN TATLIDIR MİSALİ O ÜRÜNÜ BİRİSİ ALSA BANA, BEN İSTEMEM. O KADAR UĞRAŞMAYA 1 TL DEN ALMALIYDIM DİYOR İÇ SESİM. ŞAKA GİBİ DOLANDIRILMIŞ GİBİ HİSSEDİYORUM Bİ KAÇ SAAT SİNİRİM ALT ÜST OLDU.
Mesaj otomatik birleştirildi:
BİRİSİ YAZMIŞ CİMERE
Alıntıyı görüntüle
Cimerin de çokta şeyindeydi. Şu indirim olaylarını niye bu kadar kasıyorsunuz anlamıyorum. Bu ülkede ne denetleniyor ki bu denetlensin ya da yaptırım uygulansın. Ben hiç bir zaman gaming gecesi takip etmiyorum. Zaten fiyatlar diğer sitelere göre yüksek oluyor düştü algısı yaratıyorlar. Ben ne itopya ne incehesap bu tarz yerlerden çöp bile satın almam. Size de tavsiyem hiç bulaşmamanız. Ben 26 yaşındayım bir çoğunuz benden yaşca ufak sizide anlıyorum. Böyle kampanya yapıyormuş gibi gösterip sizi heveslendiriyorlar. Bu durumlarda bela okumaktan başka bir şey gelmez elden ama zamanla bu tür şeylere alışacaksınız. Yaptıkları tamamen algı ve ilgi çekmek. İleride bir iş sahibi olduğunuzda, çalıştığınızda kendi paranızla helalinden en iyisini alırsınız kardeşlerim. Bu konuyu uzatmayın kapatın gitsin.