❌İndirim Bitti! incehesap çılgın indirim

oh sonunda gardaş.
Screenshot_2022-06-18-00-00-53-082_com.android.chrome.jpg

Arkadaşlar olay çözüldü kasıtlı olarak URL değiştirmişler girdiğiniz linklerin sonuna? İşareti koyun rahatlıkla giriliyor. Birçoğu kişi diğer forumlarda böyle almışlar.
Boykot listeme incehesap da eklendi. Feriştahı gelse bir daha bir şey almam burdan!

? olarak değiştirip bunu belirli kişilere paylaşmak dolandırıcılıktan başka bir şey değil, şikayet edip boykot edilmeli. YKS var yarın 2 saattir ihtiyacım var diye bekledim. Haram olsun.
knk valla normalde 15tlye sana gönderirdim ama sevgilime aldığım için gönderemiyorum maalesef yoksa o kadar emek verip yarın yks si olan birisine hediye etmek isterdim :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

knk valla normalde 15tlye sana gönderirdim ama sevgilime aldığım için gönderemiyorum maalesef yoksa o kadar emek verip yarın yks si olan birisine hediye etmek isterdim :(
ki sevgilimin de yks si var diye ben uğraştım sırf onun için

Hakkımı helal etmiyorum yarın ingilizce kelime quizim var dershanede ona çalışacaktım çalışamadım bunlar yüzünden

Bunu Cimere falan şikayet etmek lazım. Muhtemelen bir şey yapmazlar da 2 saat gitsin ifade versin mağaza sahibi. En azından hıncımızı almış oluruz.

Geri