❌İndirim Bitti! İncehesap Colorful Ekran Kartı indirimleri

Colorful ekran kartları hakkında bilgi sahibi olan var mı? 4070 çok güzel fiyat
4070 kartlar arasında karşılaştırma izlemiştim tier list olarak S tier kart olarak geçiyordu colorful neptune ve colorful vulcan serisi asus strix ve asus strix oc'den sonra en iyi 4070 ekran kartı olarak görünüyordu soğutma olarak, performans olarak,sessizlik olarak,malzeme kalitesi olarak. Şuan satışta olan colorful kartları yanlış görmediysem ultra olarak geçiyor bu kartlarda A tier yani S tierin bir altı olarak geçiyordu. Yani satıştı olan colorful 4070 serisi için konuşuyorum 5 puan üzerinden 4 puan diyebilirim ki buda çoğu karttan iyi bir kart olduğudur.

Colorful ekran kartları hakkında bilgi sahibi olan var mı? 4070 çok güzel fiyat
ULTRA serisi: Asus için ROG ile TUF arasındadır. TUF dan iyi, ROG a yakın diye düşünebilirsin.

resim_2023-11-16_232826764.png

4070 çiçek gibi fiyat

Evet sonradan buldum indirim kodunu,6 taksit ile amazondaki fiyattan daha pahalıya geliyor, nakit para gömmek isteyenler için iyi fırsat olmuş sadece
Hocam tek çekim yapıldığında da çoğu kartta elektronikte peşine 6 taksit olarak bankadan yapılabiliyor. Ben Vakıf World kullanıyorum direk yapıyor tek çekime

Hocam tek çekim yapıldığında da çoğu kartta elektronikte peşine 6 taksit olarak bankadan yapılabiliyor. Ben Vakıf World kullanıyorum direk yapıyor tek çekime
Finansbank bu konularda cimri malesef ben alamadım alan arkadaşlara hayırlı olsun

4070 için ne düşünüyorsunuz alınır mı? Aslında 7800 xt indirimi bekliyorum ama görünce tereddüte düştüm :)

GT 720 den selam olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,165,739
Üyeler
185,158
Son üye
ardadesk
Geri