❌İndirim Bitti! İncehesap Colorful Ekran Kartı indirimleri

Kodu yazacak yeri bulamadım ya

4060 TI bana nasip oldu GencerGaming'e güvenemediğim için biraz daha fazla verip Incehesap'tan almaya karar verdim çok teşekkürler konu sahibine.

4060 TI bana nasip oldu GencerGaming'e güvenemediğim için biraz daha fazla verip Incehesap'tan almaya karar verdim çok teşekkürler konu sahibine.
Gencerden aldıklarım sorunsuz ve hızlı geldi hiç sorun yaşamadım ama yine de sen bilirsin ben incehesaba gaming gecesinde bana çaktığı şüpheli monitörden sonra güvenemiyorum.

Gencerden aldıklarım sorunsuz ve hızlı geldi hiç sorun yaşamadım ama yine de sen bilirsin ben incehesaba gaming gecesinde bana çaktığı şüpheli monitörden sonra güvenemiyorum.
İncehesap'a güveniyorum 3-4 kere alışveriş yaptım hiç bir sorun çıkmadı o yüzden onlara Gencer'den daha fazla güveniyorum :D

bir türlü nvidia kullanamayıp Amd ekran kartı kullanıp kendini avutan kardeşlerime de selam olsun
nvidianın driverları kaliteli olmasına rağmen rezalet ötesi paneli ile hiç bir ayar yapamayan nvidiacı arkadaşlarada selam olsun

Bugün öğlenden geldi kargo dostlar 4070 aldım Ama kasaya sığmadı yani biraz bekleyecek mecbur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,044
Üyeler
185,213
Son üye
myrthien
Geri