4070 kartlar arasında karşılaştırma izlemiştim tier list olarak S tier kart olarak geçiyordu colorful neptune ve colorful vulcan serisi asus strix ve asus strix oc'den sonra en iyi 4070 ekran kartı olarak görünüyordu soğutma olarak, performans olarak,sessizlik olarak,malzeme kalitesi olarak. Şuan satışta olan colorful kartları yanlış görmediysem ultra olarak geçiyor bu kartlarda A tier yani S tierin bir altı olarak geçiyordu. Yani satıştı olan colorful 4070 serisi için konuşuyorum 5 puan üzerinden 4 puan diyebilirim ki buda çoğu karttan iyi bir kart olduğudur.Colorful ekran kartları hakkında bilgi sahibi olan var mı? 4070 çok güzel fiyat
ULTRA serisi: Asus için ROG ile TUF arasındadır. TUF dan iyi, ROG a yakın diye düşünebilirsin.Colorful ekran kartları hakkında bilgi sahibi olan var mı? 4070 çok güzel fiyat
igame4070 koduyla 4070tida da indirim oluyor4070ti kartında indirim yok mu
Bende olmadı ne kadar yapıyor hocam indirimigame4070 koduyla 4070tida da indirim oluyor
COLORFUL iGame RTX 4070 Ti Ultra 12GB GDDR6X 192Bit W OC-V DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
igame4070 koduyla 4070tida da indirim oluyor
COLORFUL iGame RTX 4070 Ti Ultra 12GB GDDR6X 192Bit W OC-V DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Evet sonradan buldum indirim kodunu,6 taksit ile amazondaki fiyattan daha pahalıya geliyor, nakit para gömmek isteyenler için iyi fırsat olmuş sadece
Hocam tek çekim yapıldığında da çoğu kartta elektronikte peşine 6 taksit olarak bankadan yapılabiliyor. Ben Vakıf World kullanıyorum direk yapıyor tek çekimeEvet sonradan buldum indirim kodunu,6 taksit ile amazondaki fiyattan daha pahalıya geliyor, nakit para gömmek isteyenler için iyi fırsat olmuş sadece
Finansbank bu konularda cimri malesef ben alamadım alan arkadaşlara hayırlı olsunHocam tek çekim yapıldığında da çoğu kartta elektronikte peşine 6 taksit olarak bankadan yapılabiliyor. Ben Vakıf World kullanıyorum direk yapıyor tek çekime