Neler Yeni

İNCEHESAP Dolandırıcılığı Kanıtı

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Oğuzhan Oğuzhan
Helal Olsun. Elinize sağlık. 18 yaşından küçükler de yaptığınızı yapabiliyor mu ?
Rica ederim haksızlık karşısında durmamız vatandaşlık görevimiz bunlara yaptırım uygulanmasa gelecek hafta yine yapacaklar. E-devlet üzerinden giriş yapabiliyorsanız başvuru açabilirsiniz diye düşünüyorum.

Google'a Reklam ve Haksız Ticari Uygulama Şikayet yazarak Ticaret Bakanlığının e-devlet linkine erişebilirsin

The Batman

80+ Silver
En son bı ram alayım dedim 1.30 saat civarı uğraştım alamadim indirimden kasa alayım dedim baktım bana aldıktan sonra 1600 gösteriyor üyelikten çıkınca 800 oluyor zaten parada 1 haftada anca geldi kesinlikle alışveriş falan yapmam bidaha

SadeceSeyf

80+ Gold
En son bı ram alayım dedim 1.30 saat civarı uğraştım alamadim indirimden kasa alayım dedim baktım bana aldıktan sonra 1600 gösteriyor üyelikten çıkınca 800 oluyor zaten parada 1 haftada anca geldi kesinlikle alışveriş falan yapmam bidaha
İadesini en çok sevdiğim satıcı aslında incehesap. Aldığım ürünü kargoya verilmeden iptal edersem 20 dakika içinde parayı geri yatırıyorlar

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,414
İsim
Hacı
Onca insanın hakkını yediler. Zehir olsun (!)

İncehesap'a en güzel dersi ben verdim. 471 TL'ye msi clutch gm41 wireless mouse almıştık forumdan 2 arkadaş ile gittigidiyordan. Üçümüze de kablolu modeli gönderdi incehesap. Açıklaması yanlış ilan vermişiz oldu. Diğer arkadaşlar iade ettiler ben hakem heyeti kararı ile incehesaptan kablosuz mouseumu aldım ve gittigidiyordan da 100 tl hediye çeki aldım mağdur ettikleri için.
Ama görüyorum ki halen akıllanmamışlar. Ben de ne uygulamadan ne uygulamadan ne normal siteden giremedim dün.

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Oğuzhan Oğuzhan
Tüh, incehesap battı desene.
Kulaklığını almışsın belli.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İncehesap'a en güzel dersi ben verdim. 471 TL'ye msi clutch gm41 wireless mouse almıştık forumdan 2 arkadaş ile gittigidiyordan. Üçümüze de kablolu modeli gönderdi incehesap. Açıklaması yanlış ilan vermişiz oldu. Diğer arkadaşlar iade ettiler ben hakem heyeti kararı ile incehesaptan kablosuz mouseumu aldım ve gittigidiyordan da 100 TL hediye çeki aldım mağdur ettikleri için.
Ama görüyorum ki halen akıllanmamışlar. Ben de ne uygulamadan ne uygulamadan ne normal siteden giremedim dün.
Yanlışın karşısında duracağız tüketici olarak en doğrusunu yapmışsın. Yoksa dingonun ahırına döner burası kural, yasa, bu yüzden var. Hesabını verecekler bakanlık yetkililerine inşallah güzel bir para cezası alırlar. 1 TL'lik kulaklıkla bakışırlar :)

4ghost.cs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Metin s
Simdi 6584 TL ye 6600xt aldım . Siparişi iptal edesim geldi

4ghost.cs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Metin s
İhtiyaçın varsa etme hocam bundan sonraki siparişlerinde tepkini koyabilirsin.
3 aydır ekrant kartsız kasa Bos parayı zar zor tamamladım ne yalan söylim ama böyle insanları saf yerine koyup reklamın iyisi kötüsü olmaz diyip kandırıyorlar insanın ağırına gidiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,299
Üyeler
161,836
Son üye
Mertsy
Top Bottom