biosun tarihi gözüküyor ama hangi tarihte atıldığı gözükmüyor diye biliyorum. gözükse bile böyle bir iddayı da arkası boş ortaya atmazlar. ben konuyu okuyunca ilk aklıma alınıp bios atılıp denenip, sorun çıkınca beğenmedim diye iade edilmiş bir kart olabileceği geldi. sonuçta incehesap iade ürünleri kontol etmeden satan bir firma. kaldı ki ekran kartının da biosunu kontrol etmeleri pek mümkün durmuyor. daha önce aldığım klavyenin içinde değişim istendiğine dair not vardı. birisi almış, beğenmemiş sonra bana satmışlar.
THH'ye başvuracağım.Bir iddia atıyorsan kanıtlaman lazım. Kanıtlayamazsan bunun hukukta hiç bir anlamı yoktur. Arkadaş THH'e verdigi vakit incehesap haksız bulunacaktır. Ve kartını alacaktır.
Not: Özellikle kartın minig yapıldıgı tespit ediliyorsa ne zaman yapıldıgınıda tespit etmek zorundalar. Bios atılıp atılmadıgınıda zaman olarak tespit etmek zorundalar. Yoksa bu işin içinden çıkılmaz. Kanıt olmadıgı için müşteri yüzde 99 haklı çıkar.
Asus'u arayıp ne zaman bios atıldığının gözüküp gözümediğini sordum ve ne zaman atıldığının gözükmediğini söylediler.Bir iddia atıyorsan kanıtlaman lazım. Kanıtlayamazsan bunun hukukta hiç bir anlamı yoktur. Arkadaş THH'e verdigi vakit incehesap haksız bulunacaktır. Ve kartını alacaktır.
Not: Özellikle kartın minig yapıldıgı tespit ediliyorsa ne zaman yapıldıgınıda tespit etmek zorundalar. Bios atılıp atılmadıgınıda zaman olarak tespit etmek zorundalar. Yoksa bu işin içinden çıkılmaz. Kanıt olmadıgı için müşteri yüzde 99 haklı çıkar.
Üstat son durum ne oldu?Asus'u arayıp ne zaman bios atıldığının gözüküp gözümediğini sordum ve ne zaman atıldığının gözükmediğini söylediler.
Mining yapılan kartlar garanti dışı bırakılamaz. Bunun sebebi mining' in normal bir iş yükü olması. Hakkınızı arayın. ASUS' un mining yapılınca garanti bozacağını sanmıyorum.Az önce aradılar ve benim "mining" yaptığım söyleyip mining yaptığım için garanti dışı kaldığını söylediler.... incehesap'tan bir şey almayın.
THH'ye gittik şikayette bulunduk sonucu bekliyoruz. Ama orada ki adam 6 ay ila 1 yıl sürer dedi pek anlamadım. Bir de değişim veya ücretsiz onarım istemeyin iade isteyin dediler ben de şuan ekran kartlarının çok pahalı olduğunu, iade etmemin mantıklı olmadığını söyledim. Kağıdı verirken hala boş kağıt gelecek zaten falan dediler. Sanki onlarda incehesap çalışanı gibi konuşuyorlardı. Ben yine de ücretsiz onarım talep ettim.Üstat son durum ne oldu?
ASUS, ekran kartının BIOS'unun değiştirildiğini ve ürün bilgisinin değiştirildiğini söylemiş. Oysa ki ben hiç bir şekilde BIOS'unu değiştirmedim. Ben daha önce de servise yollamıştım o zaman bana yazılımsal sorun bulunduğunu ve yazılımını güncellediklerini söylemişlerdi. Neyin yazılımını güncellediler bilmiyorum ama. Bence incehesap BIOS'u ile oynadı ve şimdi suçu bana atıyorlar. Dediğim gibi THH'ye vardım ama oradaki adamlar incehesap haklı çıkacakmış gibi konuştular. Cidden bıktım nereye gitsem mağdur oluyorum.Mining yapılan kartlar garanti dışı bırakılamaz. Bunun sebebi mining' in normal bir iş yükü olması. Hakkınızı arayın. ASUS' un mining yapılınca garanti bozacağını sanmıyorum.
MerhabaTHH'ye gittik şikayette bulunduk sonucu bekliyoruz. Ama orada ki adam 6 ay ila 1 yıl sürer dedi pek anlamadım. Bir de değişim veya ücretsiz onarım istemeyin iade isteyin dediler ben de şuan ekran kartlarının çok pahalı olduğunu, iade etmemin mantıklı olmadığını söyledim. Kağıdı verirken hala boş kağıt gelecek zaten falan dediler. Sanki onlarda incehesap çalışanı gibi konuşuyorlardı. Ben yine de ücretsiz onarım talep ettim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ASUS, ekran kartının BIOS'unun değiştirildiğini ve ürün bilgisinin değiştirildiğini söylemiş. Oysa ki ben hiç bir şekilde BIOS'unu değiştirmedim. Ben daha önce de servise yollamıştım o zaman bana yazılımsal sorun bulunduğunu ve yazılımını güncellediklerini söylemişlerdi. Neyin yazılımını güncellediler bilmiyorum ama. Bence incehesap BIOS'u ile oynadı ve şimdi suçu bana atıyorlar. Dediğim gibi THH'ye vardım ama oradaki adamlar incehesap haklı çıkacakmış gibi konuştular. Cidden bıktım nereye gitsem mağdur oluyorum.
Şu şekilde şikayette bulundum.
Yazının sonunda: "Ücretsiz onarım veya ürün değişikliği yapılmasını istiyorum." Desen daha güzel olurdu.THH'ye gittik şikayette bulunduk sonucu bekliyoruz. Ama orada ki adam 6 ay ila 1 yıl sürer dedi pek anlamadım. Bir de değişim veya ücretsiz onarım istemeyin iade isteyin dediler ben de şuan ekran kartlarının çok pahalı olduğunu, iade etmemin mantıklı olmadığını söyledim. Kağıdı verirken hala boş kağıt gelecek zaten falan dediler. Sanki onlarda incehesap çalışanı gibi konuşuyorlardı. Ben yine de ücretsiz onarım talep ettim.
ASUS, ekran kartının BIOS'unun değiştirildiğini ve ürün bilgisinin değiştirildiğini söylemiş. Oysa ki ben hiç bir şekilde BIOS'unu değiştirmedim. Ben daha önce de servise yollamıştım o zaman bana yazılımsal sorun bulunduğunu ve yazılımını güncellediklerini söylemişlerdi. Neyin yazılımını güncellediler bilmiyorum ama. Bence incehesap BIOS'u ile oynadı ve şimdi suçu bana atıyorlar. Dediğim gibi THH'ye vardım ama oradaki adamlar incehesap haklı çıkacakmış gibi konuştular. Cidden bıktım nereye gitsem mağdur oluyorum.
Şu şekilde şikayette bulundum.
Stok olmadığı için yapmazlar diye düşündüm. Yani ücretsiz onarım yapsalar ona da razıyım. Şansımı zorlamak istemedimYazının sonunda: "Ücretsiz onarım veya ürün değişikliği yapılmasını istiyorum." Desen daha güzel olurdu.
Ürünü garanti dışı bırakmamışlar. Garanti kapsamında olmayan bir işlem yapacakları için ücret istiyorlar.Merhaba incehesaptan bir hazır sistem aldım bundan 7 ay önce. Sistem geldiğinden beri reset atıyor. İlk servise gönderdiğimde Yazılım Güncellendi diyip geri yolladılar. Ama hala reset atıyordu. Bir daha gönderdim ve sorun ekran kartında diyip distribütöre yolladılar. Ve ardından şöyle bir mesaj geldi.
Merhaba, incehesap servisindeki ürününüzün yetkili serviste garanti disi islem icin ücreti 2.458,00 TL olarak hesaplanmistir. Onay ve ödeme icin [email protected] ile irtibata gecmelisiniz. Aciklama: ÜRÜNÜN BIOS VE ÜRÜN BILGISININ DEGISTIRILDIGI TESPIT EDILMISTIR. GPU ARIZALIDIR.
Ben hiç bir şey yapmadım GPU'ya ve garantı dışı yapmışlar daha 7 aylık ürün. Hem bozuk ürün yolluyorlar hem de benden ücret istiyorlar şaka gibi.