(っ◔◡◔)っ𝙻𝚞𝚌𝚒𝚎𝚕𝚕𝚎
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,205
Fiyatları nerden buldun?
O kartı sadece ölüler alabilir6700XT nin fiyatı çok hoşuma gitti.
rx 6600 ile rx580'in fiyatı neden çok yakınHepsi olmasa da bir kısmı burda alıcak olanlar varsa fiyatlar bu şekilde
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Mining den dolayı 580 hala pahalı.rx 6600 ile rx580'in fiyatı neden çok yakın
ben bunu bekliyorumklavye arayanlarAlıntıyı görüntüle
sonradan basmama gibi sorunlar çok duydum ama siz bilrisiniz yine de.ben bunu bekliyorum
Adam emek verip paylaşmış. Kendi face grubundan kendi instagramından ve kendi formundan paylaşmış. Kendi takipçileriyle paylaşmış. Zorunluluk olan şey saygıBöyle bir zorumluluk yok pchocası diye belirtmesin de adam instgramdan bile paylaştı
Abdullah abi instgramdan paylaşmamasına rağmen forumda paylaştığı zaman geçen hafta ekran kartlarını orda da böyle savunsaydınAdam emek verip paylaşmış. Kendi face grubundan kendi instagramından ve kendi formundan paylaşmış. Kendi takipçileriyle paylaşmış. Zorunluluk olan şey saygı
Sen beynini bir kenara koyup mu yazıyorsun bana? Eğer başka bir yerde paylaşılsaydı kaynak gösterin derdim. Bu ne bilmiş gibi konuşmaktır ? Hemde 2 cümle bile yazamıyorken. İlginçAbdullah abi instgramdan paylaşmamasına rağmen forumda paylaştığı zaman geçen hafta ekran kartlarını orda da böyle savunsaydın![]()